تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۵

محسن برهانی محکوم شد

مجازات حبس محسن برهانی، که در پرونده شکایت کمال‌الدین بهادری جهرمی و برادرش به اتهام افترا محکوم شده بود، پس از پذیرش اشتباه از سوی او در مرحله تجدیدنظر به مجازات مالی تبدیل شد.
محسن برهانی

رویداد۲۴| محسن برهانی در توییتی درباره سخنگوی سابق دولت و برادرش مدعی شده بود: «در هیچ آزمون سراسری -که بقیه بچه‌های مردم برای ورود به دکتری شرکت می‌کنند- شرکت نکردند» و در ادامه، ورود آنان به دانشگاه و طی دوره دکتری و عضویت در هیئت علمی را ناشی از مسیر غیرقانونی دانسته بود.

پس از این ادعا‌ها بهادری جهرمی اعلام کرده بود از طریق شرکت در آزمون و دقیقاً مشابه همه دانشجویان بدون هیچ سهمیه‌ای، موفق به پذیرش در دوره دکتری دانشگاه تهران شده و پس از طی فرایند‌های قانونی مشابه دیگران، به عنوان عضو هیئت علمی جذب شده است. همچنین اعلام کرده بود، محسن برهانی خودش بورس دانشگاه شهرکرد بوده و علی‌رغم تعهد بورس به این دانشگاه، جذب دانشگاه تهران شده است.

در پی تشکیل پرونده، دادگاه پس از دو سال رسیدگی به موضوع و استعلام از مراجع ذیصلاح، با تأیید اظهارات شاکی، برهانی را به اتهام افترا محکوم کرد. رأی صادرشده در مرحله تجدیدنظر نیز تأیید و نهایی شده است.

در نهایت با توجه به اعتراف و پذیرش اشتباه برهانی در مرحله تجدیدنظر، مجازات حبس صادر شده در مرحله بدوی به مجازات مالی تبدیل و به مرحله اجرا درآمد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: محسن برهانی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha