تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۵

صابر ابر در همکاری دوباره با یزدانی‌خرم

صابر اَبر و مهدی یزدانی‌خُرم در همکاری تازه‌شان اقتباسی آزاد از رمان «برادران کارامازوف» نوشته‌ی فئودور داستایفسکی را آماده‌ی اجرا می‌کنند.

صابر ابر

رویداد۲۴| صابر اَبَر «پسران و پدرِ مقتول‌شان یا همه‌ی آن‌ها من بودم» را روی صحنه می‌برد.

به گزارش ایسنا، صابر اَبر و مهدی یزدانی‌خُرم در همکاری تازه‌شان اقتباسی آزاد از رمان «برادران کارامازوف» نوشته‌ی فئودور داستایفسکی را آماده‌ی اجرا می‌کنند.

بعد از سه‌گانه‌ی «بورش و خون»، صابر ابر بازی و کارگردانی نمایش «پسران و پدرِ مقتول‌شان یا همه‌ی آن‌ها من بودم» را در زمستان ۱۴۰۵ انجام خواهد داد.

مهدی یزدانی‌خُرم به‌عنوان نویسنده‌ی این اجرا حضور دارد و پروژه‌ی اقتباس از آثار داستایفسکی را ادامه می‌دهد.

همچنین امیرسپهر تقی‌لو به عنوان مجری طرح مانند سه‌گانه‌ی «بورش و خون» این پروژه را نیز همراهی می‌کند.

سه‌گانه‌ی «بورش و خون» با محوریت نولای کوتاه «نازنین» شکل گرفت و حالا «برادران کارامازوف» منبع اصلی اقتباس اعلام شده‌ است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: صابر ابر ، تئاتر
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha