تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۵

بحران مجوز کار بازیکنان خارجی استقلال| تراکتور تهدید به شکایت کرد

پیش از آغاز دیدار استقلال و تراکتور، در تبریز شائبه‌ای جدی درباره وضعیت مجوز کار و اقامت بازیکنان خارجی استقلال مطرح شده است؛ موضوعی که در صورت تأیید، می‌تواند تبعاتی برای باشگاه استقلال به همراه داشته باشد.
استقلال

رویداد۲۴| ماجرا از این قرار است که طبق قوانین مربوط به اشتغال اتباع خارجی، بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران نیز باید مجوز‌های قانونی لازم برای کار و اقامت را در اختیار داشته باشند و مسئولیت پیگیری و تمدید این مجوز‌ها بر عهده باشگاه‌هاست.

حالا شنیده می‌شود موعد اعتبار مجوز کار و اقامت برخی بازیکنان خارجی استقلال به پایان رسیده و همین موضوع باعث شده در تبریز صحبت‌هایی درباره احتمال اعتراض و شکایت تراکتور پس از بازی مطرح شود. به هر حال، همه به یاد دارند که اندونگ نیز به دلیل همین بحران مجوز کار، در کنار چند موضوع دیگر، قراردادش را با استقلال فسخ کرده بود.

به هر حال، عوامل باشگاه تراکتور در جریان این موضوع قرار گرفته‌اند و ممکن است در صورت حضور بازیکنان خارجی استقلال در میدان، به دلیل تمدید نشدن و به‌روزرسانی نشدن مجوز کار آنها، اقدام به شکایت کنند.

با این حال، برای پیگیری دقیق‌تر موضوع، پیش از انتشار خبر با یکی از مدیران ارشد باشگاه استقلال تماس گرفتیم تا روایت آنها را نیز درباره این شایعه مهم جویا شویم. این مدیر در گفت‌و‌گو با «فرهیختگان» گفت: «ما کار غیرقانونی نمی‌کنیم. برای گرفتن مجوز کار باید پاسپورت بازیکنان حدود ۴۰ روز از آنها گرفته شود و با توجه به شرایط، فیفادی و بازی‌های لیگ نخبگان، ما نمی‌توانستیم بازیکنان را بدون پاسپورت به خارج از کشور ببریم. از آنجایی که این فرایند زمان‌بر است، اقدامات لازم برای ثبت‌نام بازیکنان جهت دریافت مجوز کار انجام شده و پروسه قانونی در جریان است. در زمان مناسب، کار‌های بعدی انجام خواهد شد. ضمن اینکه یادتان باشد تمدید مجوز کار ربطی به مجاز بودن یا غیرمجاز بودن بازیکن ندارد.»

منبع: روزنامه فرهیختگان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha