تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۷

عزاداری در خیابان فقط تا ساعت ۲۴

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در رابطه با نحوه فعالیت عزاداران در ساعات پایانی شب توضیحاتی را ارائه کرد.
عزاداری در خیابان فقط تا ساعت ۲۴
رویداد۲۴ سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در رابطه با فعالیت تکایا، حسینیه‌ها و دسته‌جات عزاداری امام حسین (ع) در ماه محرم گفت: برنامه‌ریزی پلیس  برای هیئت‌ها و دسته‌جات عزاداری از ساعت ۲۳ الی ۲۴ است و هیات‌ها و دسته‌جات عزاداران حسینی حداکثر تا ساعت ۲۴ بامداد می‌توانند در بیرون از مساجد، تکایا و حسینیه‌ها فعالیت داشته باشند.

وی افزود: در صورتی که هیئتی بخواهد پس از پایان این ساعت اقدام به عزاداری و سینه‌زنی کند، باید در داخل حسینیه و تکایا باشد تا مزاحمتی برای شهروندان ایجاد نشود.

سردار رحیمی در پایان گفت: مسئولان برگزار کننده مراسم عزاداری حسینی در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا حتما باید با کلانتری و سرکلانتری محل خود هماهنگی‌های لازم را داشته باشند.
 
منبع: رکنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha