تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸

مسئولان فاسد باعث فساد جامعه می‌شوند/ خبر‌های خوبی در پیش است

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: امروز اگر بیمار‌های اخلاقی و سیاسی در جامعه رواج دارد، منشاء این بیماری‌ها سوء مدیریت مدیران است، زیرا وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه هم به فساد کشیده می‌شود.

مسئولان فاسد باعث فساد جامعه می‌شوند/ خبر‌های خوبی در پیش است

رویداد۲۴ حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امروز در گردهمایی فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر که در مجتمع فرهنگی و ورزشی شهید بهشتی با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، آمران به معروف و ناهیان از منکر را پرچمداران جذب دل‌ها خواند و خطاب به آن‌ها اظهار کرد: شما پرچمداران حمایت از خوبان و برجسته کردن خوبی‌ها و مبارزان و مجاهدان در برابر شرک، کفر، الحاد، ظلم، فساد و هرزگی و برگزیدگان و مجاهدان در عرصه مبارزه با فساد هستید.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: امر به معروف و نهی از منکر کار خدا و رسول خدا و همه امامان ما است؛ لازمه متدین بودن است که مسئله تواصی به حق و دعوت به خدا را در دستور کار قرار دهیم و معصیت خدا را تحمل نکنیم.

وی ادامه داد: اگر معصیت مرض است و جفا، تنبلی، بی‌عرضه‌گی، بی‌احساسی و بی‌تعهدی جزو امور ویروسی است که جامعه را زمین‌گیر می‌کند و باید معالجه شود و معالجه روش و متد دارد؛ امروز اگر بیمار‌های اخلاقی و سیاسی در جامعه رواج دارد، منشاء این بیماری‌ها سوء مدیریت مدیران است، زیرا وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه هم به فساد کشیده می‌شود.

صدیقی اضافه کرد: خیلی‌ها دلسوز و انقلابی هستند، اما برخی کار‌ها ممکن است در جای خود انجام نشود؛ به عنوان مثال آن زمانی که باید فریاد بزنیم و جلوی فساد را بگیریم، نزدیم و نگرفتیم و حالا سیل همه چیز را برده و یک موجی در رسانه‌ها ایجاد شده و این مایه سرافکندگی است؛ چرا کار باید به اینجا برسد؟

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر بحث اخلاق عمومی گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید مثل آب حرکت کنند و حرکت‌شان مستمر باشد؛ حضرت سیدالشهدا (ع) مسیر حرکت امر به معروف و نهی از منکر را بیان کرده‌اند، اما رها بودن خیلی از امور، وضعیت را مانند چهارراهی کرده که چراغ قرمز ندارد و خطرات جانی و ایمنی ایجاد کرده است؛ متاسفانه امروز تابلوی دین و اخلاق و فقه از یاد رفته است و باید تابلوی دین و اخلاق را در مدارس و کانون‌های تربیتی بزنیم و از این مکان‌ها شروع کنیم.

صدیقی با اشاره به این که فساد مختص یک شهر و دو شهر نیست و زمینه‌های فساد در حال گسترش است، از رئیس قوه‌قضائیه خواست تا شعب ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های ضرب و جرح و توهین به آمران به معروف و ناهیان از منکر تشکیل شود و قضات آموزش دیده در این شعب حضور داشته باشند و از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت و با خلاف شرع، وجدان، اخلاق و قانون مبارزه کنند.

صدیقی از آمران به معروف و ناهیان منکر نیز خواست نه به عنوان مدعی‌العموم بلکه به عنوان آحاد جامعه اسلامی در برابر گناه، بی‌تفاوت نباشند و علاوه بر تذکر لسانی، گزارش‌های خود را به مراجع ذی صلاح مانند دادستانی ارسال کنند تا دادستان‌ها به عنوان مدعی‌العموم وارد میدان شوند؛ باید کاری کرد تا فضا برای گناه، فساد و بی‌عفتی ناامن شود و خوبی‌ها اهمیت خود را پیدا کند.

وی تاکید کرد: امروز بزرگترین معروف، حمایت از حکومت اسلامی و بزرگ‌ترین منکر، تضعیف آن است و بدانید که خبر‌های خوبی در پیش است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: رئیس قوه قضائیه
نظرات شما
پیشخوان