تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۹ نظر
عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق:

به مشتری خارجی بگوییم سروش نصب کن؟/ ما اینترنت را بستیم اما در نمایشگاه جیتکس دبی چندین میلیارد دلار سرمایه جابه جا شد

این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: «در همین روز‌هایی که ما اینجا اینترنت را بستیم، با مافیای وی پی ان دست و پنجه نرم می‌کردیم و فریاد‌ها بلند شد که کسب و کار‌ها دارد از بین می‌رود، در دبی نمایشگاهی برگزار شد و چندین میلیارد دلار سرمایه در حوزه IT و ICT جابه جا شد.»

به مشتری خارجی بگوییم سروش نصب کن؟/ ما اینترنت را بستیم اما در نمایشگاه جیتکس دبی چندین میلیارد دلار جابه جا شد

رویداد۲۴ علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق درخصوص تاثیری که قطعی اینترنت بر کار تجار و فعالیت‌های تجاری گذاشته است، می‌گوید که ما که کارمان تجارت است و می‌خواهیم با مشتریان خارجی‌مان در ارتباط باشیم، با مشکل مواجه شده‌ایم چراکه به هر حال نمی‌توانیم به مشتریان‌مان بگوییم سروش و بله نصب کنند. نرخ FDI یکی از شاخص‌های کشور‌های در حال توسعه است. این عدد بسیار مهمی است که جذب سرمایه‌گذار خارجی را باید داشته باشیم تا محقق شود. یکی از پیش نیاز‌ها برای سنجش آن، سهولت کسب و کارهاست که متاسفانه ما روز به روز داریم از این کار فاصله می‌گیریم.

عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق درخصوص تاثیری که قطعی اینترنت بر کار تجار و فعالیت‌های تجاری گذاشته است، می‌گوید که ما که کارمان تجارت است و می‌خواهیم با مشتریان خارجی‌مان در ارتباط باشیم، با مشکل مواجه شده‌ایم چراکه به هر حال نمی‌توانیم به مشتریان‌مان بگوییم سروش و بله نصب کنند. نرخ FDI یکی از شاخص‌های کشور‌های در حال توسعه است. این عدد بسیار مهمی است که جذب سرمایه‌گذار خارجی را باید داشته باشیم تا محقق شود. یکی از پیشنیاز‌ها برای سنجش آن، سهولت کسب و کارهاست که متاسفانه ما روز به روز داریم از این کار فاصله می‌گیریم.

علی شریعتی در گفتگو با «انتخاب» درباره تاثیر قطعی اینترنت بر فعالیت‌های تجاری، عنوان کرد: «گزارشی را کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی ایران تهیه و واکاوی کرد و در این خصوص هشدار داد. بنابر آمار گویا حدود ۹ میلیون نفر به طور مستقیم از این بستر استفاده می‌کنند. گروه‌های دیگری هم مثل ما که کارمان تجارت است و می‌خواهیم با مشتریان خارجی‌مان در ارتباط باشیم، با مشکل مواجه شده‌ایم چراکه به هر حال نمی‌توانیم به مشتریان‌مان بگوییم سروش و بله نصب کنند.»

وی ادامه داد: «سال ۹۶ هم مشابه این اتفاق افتاد، هشدار‌هایی هم داده شد، ولی اهم و فی الاهمی که مسئولان کردند، این قطعی‌ها را انجام دادند. آن موقع خیلی آرام تلگرام را فیلتر کردند، الان هم واتساپ و اینستاگرام. از طرف دیگر دولت بودجه‌های کلان و بی‌حسابی که به اپلیکیشن‌های داخلی داده است که به قول عده‌ای از بیت المال پول داده شده است، ولی در مقابل ابراز می‌کنند برای قلق‌گیری و کار‌های اولیه گرفته‌اند. علی ایحال این ایپلیکیشن‌ها در این بزنگاهی که باید مورد استفاده قرار گیرند، متاسفانه هیچکدام‌شان قابلیت جایگزینی را نداشتند و تمام کار‌ها مغفول مانده است.»


بیشتر بخوانید: کسب‌وکار‌های خرد و خانگی مهمترین متضرران قطع اینترنت


شریعتی درخصوص کسب و کار‌ها خرد، گفت: «فعالان فروشگاه‌های آنلاین هم چک اجاره، مواد و نیروی انسانی‌شان دارد سر می‌رسد و هیچ حمایت و کمکی به آن‌ها نشده است. کمک‌ها به سمت یک سری اپلیکیشنی سوق داده شده است که خروجی و بازدهی‌شان آنطور که باید باشد، نیست.»

عضو اتاق بازرگانی ایران درباره تاثیر قطعی اینترنت در بحث اعتبار سازی شرکای خارجی، بیان کرد: «ما یک نکته‌ای داریم که سال‌هاست دارند روی این مطلب صحبت می‌کنند و آن هم نرخ FDI است که یکی از شاخص‌های کشور‌های در حال توسعه است. این عدد بسیار مهمی است که جذب سرمایه‌گذار خارجی را باید داشته باشیم تا محقق شود. یکی از پیشنیاز‌ها برای سنجش آن، سهولت کسب و کارهاست که متاسفانه ما روز به روز داریم از این کار فاصله می‌گیریم.»

این فعال اقتصادیخاطرنشان کرد: «همه می‌دانیم که سرمایه‌گذار مثل یک گنجشکی می‌ماند که با اولین شلیک، می‌رود. در همین روز‌هایی که ما اینجا اینترنت را بستیم، با مافیای وی پی ان دست و پنجه نرم می‌کردیم و فریاد‌ها بلند شد که کسب و کار‌ها دارد از بین می‌رود، در همین نزدیک خودمان یعنی دبی نمایشگاهی برگزار شد و چندین میلیارد دلار سرمایه در حوزه IT و ICT جابه جا شد. شرکت‌ها آمدند و خرید و سرمایه‌گذاری کردند و رفتند. اینکه دبی وزیر مریخ نوردی گذاشته و دارد علوم فضایی‌اش را توسعه می‌بخشد، پیشکش، ولی اینترنت جزو بدیهیات و حقوق اولیه است. متاسفانه فاصله ما از این فرصت‌های جهانی و بحث داده و ستانده در دنیا، روز به روز بیشتر می‌شود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قطعی اینترنت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
1
6
چه ضرری واقعا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
8
5
این اپلیکیشن ها چند سال بیشتر نیست که مورد استفاده قرار می گیرند هنوز هم بسیاری از مکاتبات اداری و تجاری مهم با ایمیل انجام میشه زیاد سخت نگیر کار متوقف نمیشه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
شما اینقدر کند ذهن هستی که نمیدونی پرمخاطب ترین اپلیکیشن جهان اینستاگرام و واتساپ هستن ! 11 میلیون ایرانی دارن با تلاش خودشون از اینستا جهت کسب درامد کار میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
آمار سازی و جعل آمار نکنید بدون این اپ ها هم کار کشور میچرخه و لنگ نمیمونه به کارتون برسید. البته اگر باز بشه بهتره ولی کشور وابسته به آنها نیست بزرگنمایی نکنید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
1
10
یکی بود میگفت اقتصاد مال خر است . الان اینها در مورد اینترنت هم نظرشون اینه ! دنیا داره میره سمت متاورس ولی اینا...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
8
4
ما یک شرکت تجاری با سابقه 30 ساله هستیم و هیچ وقفه ای هم در کارمان پیش نیامده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
داداش مساله اینترنت فقط نیست . شاید شما فقط دسته بیل و سنگ پا از چین وارد می کنید و مشکلی هم ندارید . شاید هم مسئول دور زدن تحریم به روش ب ز باشید . ولی ......
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
شما جیره تون معلومه از کجاست . از کسی بپرس که 8 میلیون فالور داره ! نه شمایی که با رانت کار میکنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
خودتی
نظرات شما
نظرسنجی
بهترین گزینه برای ریاست مجلس دوازدهم چه کسی است؟
پیشخوان