تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

خودرو‌های وارداتی ارزان با قیمت‌های نجومی به ایران رسید!

مهم‌ترین هدف از واردات خودرو ایجاد بازار رقابتی برای خودرو‌های وارداتی و ارزان شدن آن‌ها بود. حال با ورود چند دستگاه، مشاهده می‌شود که قیمت‌های میلیاردی برای این خودرو‌ها در نظر گرفته‌اند.

خودرو‌های وارداتی ارزان با قیمت‌های نجومی به ایران رسید!

رویداد۲۴ به گزارش تجارت‌نیوز، یکی از مهم‌ترین اهدافی که پشت پرده ورود خودرو‌های وارداتی به کشور وجود داشت، این بود که میزان عرضه در داخل کشور، پاسخ‌گوی تقاضای جامعه نبود. همین امر باعث می‌شد، قیمت خودرو‌های وارداتی که قبل از ممنوعیت، وارد کشور شده بودند روز به روز بالاتر رفته و مردم توان خرید خودروی با کیفیت را نداشته باشند؛ بنابراین از همان ابتدای کار، ورود خودرو‌های ارزان قیمت خارجی در دستور کار قرار گرفت و سقف ارزش جهانی خودروها، ۲۰ هزار یورو تصویب شد؛ اما ورود اولین خودرو‌های وارداتی به کشور و نحوه قیمت‌گذاری آن‌ها حکایت از داستان دیگری دارد.

به‌رغم اینکه اولویت با ورود خودرو‌های زیر ۱۰ هزار یورو و سپس واردات خودرو‌هایی با سقف قیمت ۲۰ هزار یورو بود و انتظار می‌رفت که این خودرو‌ها در نهایت با قیمت یک میلیارد تا ۱.۵ میلیارد تومان به دست مشتریان برسد؛ اما قیمت‌هایی که در سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی بارگذاری شده، خبر از داستان دیگری دارد.

قیمت پنج خودروی وارداتی به‌صورت علی‌الحساب در این سامانه قرار گرفت که به شرح زیر است:

ارزان‌ترین محصول وارداتی، زوتی DL ۵ با قیمت ۷۷۰ میلیون تومان بوده که قرار است توسط پارس‌خودرو وارد کشور شود. هیوندای کرتا با قیمت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان، هیوندای النترا یک میلیارد و ۶۰۰، فولکس‌واگن جتا VS ۷ یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان و کیا سلتوس با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سامانه بارگزاری شده‌اند.

نرخ‌های تعیین شده، قیمت نهایی نخواهد بود

باید در نظر داشت که قیمت‌های تعیین شده برای این خودرو‌های وارداتی، نرخ نهایی فروش نبوده و فقط قیمت جهانی خودرو‌ها و برخی هزینه‌های جزئی روی آن‌ها اعمال شده است.

حدود ۲۵ درصد به ارزش واقعی خودرو‌های وارداتی طبق قوانین مالیات و هزینه‌های دولتی مربوط به پلاک‌گذاری خودرو‌ها و… اضافه می‌شود. علاوه‌بر این، سود شرکت‌های وارد کننده نیز باید محاسبه گردد که اگر حدود ۱۵ درصد لحاظ شود، در مجموع ۴۰ درصد به قیمت‌های اعلامی افزوده می‌گردد. در جدول پایین، پنج خودروی وارداتی با احتساب ۴۰ درصد محاسبه شده است:

نام خودروها قیمت با احتساب 40 درصد ارزش افزوده
زوتی DL5 یک میلیارد و 78 میلیون تومان
هیوندای کرتا یک میلیارد و 890 میلیون تومان
هیوندای النترا دو میلیارد و 240 میلیون تومان
جتا VS7 دو میلیارد و 310 میلیون تومان
کیا سلتوس دو میلیارد و 520 میلیون تومان

لازم به ذکر است که قیمت‌های محاسبه شده، نرخ احتمالی این خودرو‌ها بوده و قیمت قطعی آن‌ها پس از ارائه کلیه مستندات و مدارک مربوطه توسط نهاد‌های زیربط، بررسی و اعلام خواهد شد.

باتوجه به این قیمت‌ها، می‌توان فهمید که وعده خودرو‌های وارداتی ارزان قیمت همانند اغلب وعده‌های آقایان در مورد واردات خودرو، عملی نشد و تنها عده کمی از مردم، توانایی خرید این محصولات را خواهند داشت.

فروش خودرو در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی آغاز شد!

طبق مصاحبه مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو با صدا و سیما، قرار است فروش خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۳ مهر آغاز شده و تنها آن دسته از افرادی که اسفند ماه سال گذشته با بلوکه کردن ۵۰۰ میلیون تومان در حساب‌های خود، اقدام به ثبت نام برای این خودرو‌ها کردند قادر به ثبت درخواست برای خودرو‌ها خواهند بود.

وب‌سایت این سامانه از ابتدای روز، بسته بوده و مراجعه کنندگان با خطای «سامانه درحال به‌روزرسانی است» روبه رو می‌شدند؛ اما از دقایق گذشته دوباره در دسترس قرار گرفته و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت این سامانه به نشانی Saleauto.ir اقدام به ثبت خودروی مورد نظر کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: واردات خودرو
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
0
7
این دولت، کشور را با دلار فروشی وفروش خودرو در بازارسیاهی که خود ایجاد میکند،اداره میکند.وقسمت اعظم منابع کشور به لطف درخواست مرگ‌ برای کل دنیا و همچنین رفتارهای خاص،در توقیف وتحریم هست وقسمتی هم که از تحریم آزاد میشود متعلق به افرادودستگاههایی معدود است.بااین حساب ما منتظر بودیم که خودروی ارزان وارد کنند تا خودرو ارزان شود؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۴
0
0
ابر قدرت منطقه با قدرت تمام در حال تدارک رفاه.... سوت بلبلی آقای اژه ای تقدیمتان
نظرات شما
نظرسنجی
بهترین گزینه برای ریاست مجلس دوازدهم چه کسی است؟
پیشخوان