تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه جان یک دانش‌آموز را گرفت

مهسا اصغری، دانش‌آموز حادثه آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه، پس از انتقال به بیمارستان سوختگی تهران و تلاش‌های تیم پزشکی جان خود را از دست داد.

آتش‌سوزی سرویس مدرسه

رویداد۲۴| به گزارش تابناک، در پی حادثه تلخ آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه، یکی از دانش‌آموزان حاضر در این رویداد، به نام مهسا اصغری، جان خود را از دست داد. مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی، علی اکبر صمیمی، با صدور پیامی به خانواده این دانش‌آموز و تمامی بازماندگان، تسلیت گفت.

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

با نهایت اندوه، خبر درگذشت دانش‌آموز عزیزمان «مهسا اصغری»، از جوانان باانگیزه و پرتلاش، که در حادثه آتش‌سوزی خودروی سرویس مدارس دچار آسیب شدید شده بود و پس از تلاش‌های تیم پزشکی در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه و انتقال به بیمارستان سوختگی تهران، امروز صبح دار فانی را وداع گفت، قلب همگان را به درد آورد.

اینجانب، ضمن ابراز تسلیت به خانواده محترم این دانش‌آموز، معلمان و همکلاسی‌های دلسوز وی، از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان طلب صبر جمیل و برای روح پاک او، آرزوی مغفرت الهی دارم.


بیشتر بخوانید: جزئیات آتش‌سوزی سرویس دانش‌آموزان ارومیه‌ای


جزئیات حادثه تلخ

بر اساس اعلام روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان غربی، در جریان حادثه تلخ آتش‌سوزی که در روز نهم اردیبهشت رخ داد، تعداد ۹ دانش‌آموز دچار سوختگی شدند. خوشبختانه حال عمومی تمامی این عزیزان رو به بهبود است و هم‌اکنون در منزل دوران نقاهت خود را سپری می‌کنند. اما متاسفانه مهسا اصغری به دلیل شدت جراحات وارده، به‌رغم تلاش‌های گسترده پزشکی، در بیمارستان بستری بود و جان خود را از دست داد.

 

منبع: تابناک
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آتش سوزی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما