تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴

یک تحلیلگر عراقی: جنگ با ایران برای آمریکا ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد!

محمد علی، تحلیلگر سیاسی عراقی با تاکید بر نقش بازدارنده ایران در منطقه گفت: حتی در صورت شکست مذاکرات با آمریکا، واشنگتن جرات روی آوردن به گزینه نظامی را ندارد. او با اشاره به هزینه سرسام‌آور جنگ مستقیم با ایران و نقش عملیات‌های موفق یمن، سناریوی جنگ را «غیرقابل اجرا» و «بدون نتیجه مطلوب» دانست.

ایران و آمریکا

رویداد۲۴| محمد علی، تحلیلگر امور سیاسی عراق تاکید کرد که اهرم‌های نزد ایران باعث می‌شود حتی اگر مذاکرات با آمریکا شکست بخورد واشنگتن به سمت گزینه نظامی حرکت نکند.

وی در ادامه افزود: عملیات‌های نظامی موفقیت آمیز یمن باعث شده ترامپ بیشتر در خصوص درگیری با ایران، کره شمالی و چین مردد شود. گزینه نظامی علیه ایران غیر قابل اجرا است و به نتایج مطلوبی ختم نمی‌شود.


بیشتر بخوانید: نیوزویک: چه توافق بشود چه نشود، اسرائیل حمله می‌کند | واکنش ایران و آمریکا چه خواهد بود؟


این تحلیلگر عراقی تصریح کرد: پنتاگون می‌داند هزینه هرگونه درگیری مستقیم با ایران بیش از ۵۸ هزار میلیارد دلار (۵۸ تریلیون دلار) خواهد بود؛ رقمی که به شدت سرسام آور است.

وی بیان کرد: طرف آمریکا قبل از این اقدام هزار بار درباره آن فکر می‌کند.

منبع: افکار نیوز
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ایران و آمریکا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما