تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید:

اتهام قدیمی، جنجال تازه؛ آیا ترامپ در پرونده اپستین گیر افتاده است؟

وال‌استریت ژورنال نامه‌ای را منتشر کرده که ادعا می‌شود ترامپ در آن نقاشی‌ای با مضمون جنسی برای جفری اپستین تهیه کرده؛ نامه‌ای که با واکنش تند ترامپ همراه شده، او گفته که شکایت خواهد کرد.

ترامپ و اپستین

رویداد۲۴| افشاگری جدید وال‌استریت ژورنال درباره نامه‌ای با محتوای نامتعارف که از سوی دونالد ترامپ در تولد پنجاه‌سالگی جفری اپستین ارسال شده بود، بار دیگر توجه افکار عمومی آمریکا را به روابط پرابهام میان چهره‌های سیاسی قدرتمند و میلیاردر بدنام جلب کرده است. ترامپ، اما در واکنشی تند، نامه را جعلی دانسته و تهدید به شکایت کرده است.

ماجرای آلبوم جنجالی

گزارش اختصاصی وال‌استریت ژورنال نشان می‌دهد که «گیسلین مکسول»، شریک و همدست سابق جفری اپستین، در سال ۲۰۰۳ برای جشن تولد ۵۰سالگی اپستین، مجموعه‌ای از نامه‌ها و پیام‌ها را از دوستان، آشنایان و چهره‌های سرشناس گردآوری کرده و در قالب آلبومی چرمی تهیه کرده بود.

بر اساس این گزارش، یکی از نامه‌ها به دونالد ترامپ نسبت داده شده؛ نامه‌ای که با طراحی بدن برهنه یک زن همراه است و گفته می‌شود متن آن داخل بدن این تصویر قرار دارد. در پایان نامه آمده: «تولدت مبارک — و امیدوارم هر روز، یک راز دل‌پذیر دیگر باشد.»

بر اساس گزارش ژورنال، نسخه واقعی این آلبوم در اسناد وزارت دادگستری مورد بررسی قرار گرفته است که نشان می‌دهد این سند پیش از اولین دستگیری اپستین در ۲۰۰۶ تهیه شده است.

ترامپ: من چنین چیزی ننوشته‌ام

ترامپ در گفت‌و‌گو با وال‌استریت ژورنال ادعای نگارش این نامه را رد کرده و آن را جعلی خوانده است. او با تأکید بر اینکه «در عمرش هیچ‌گاه تصویر زنی نکشیده»، این افشاگری را «داستانی ساختگی» خوانده و تهدید کرده که از این روزنامه شکایت خواهد کرد.

ترامپ گفت: «این زبان من نیست، این کار من نیست... اگر مقاله‌ای منتشر کنند، قطعاً شکایت خواهم کرد؛ همان‌طور که از بقیه شکایت کرده‌ام.»

واکنش‌های سیاسی و رسانه‌ای

افشای این سند جنجالی در شرایطی منتشر شده که بحث درباره نقش ترامپ و دیگر چهره‌های بانفوذ در پرونده اپستین همچنان محل مناقشه است. منتقدان ترامپ، از جمله برخی دموکرات‌ها، خواستار روشن‌سازی نقش او در ارتباط با اپستین شده‌اند.

در همین راستا، برخی چهره‌های راست‌گرای سابقاً حامی ترامپ، مانند «پم باندی» و «کَش پاتل»، قول داده‌اند اسناد مربوط به پرونده اپستین را پس از حذف اطلاعات قربانیان، منتشر کنند. با این حال، وزارت دادگستری اخیراً اعلام کرد که سند جدیدی با ارزش افشای عمومی نیافته است.

متحدان پرنفوذ ترامپ، از جمله جی دی ونس و ماسک، این گزارش را «افتضاح خبری» و «کامل‌ترین دروغ ممکن» خوانده‌اند و ژورنال را زیر سوال برده‌اند.

دموکرات‌ها، اما این افشاگری را مبنایی برای تحقیقات بیشتر درباره روابط میان ترامپ و اپستین ارزیابی و خواستار انتشار کامل اسناد پرونده شده‌اند.

حضور چهره‌های دیگر در آلبوم تولد

علاوه بر نامه منتسب به ترامپ، نام‌هایی، چون میلیاردر معروف «لزلی وکسنر»، وکیل جنجالی «آلن درشوویتز» و برخی اقتصاددانان و دستیاران سابق اپستین نیز در میان ارسال‌کنندگان پیام‌های تولد دیده می‌شود.

بخشی از نامه‌ها حالتی شاعرانه یا طنز دارند، اما برخی دیگر نیز با محتوایی جنسی همراه هستند. درشوویتز، که در زمان بازداشت نخست اپستین وکیل او بود، اکنون می‌گوید به یاد نمی‌آورد چه نوشته است.

سایه اپستین هنوز سنگین است

جفری اپستین، میلیاردر متهم به قاچاق جنسی، در سال ۲۰۱۹ در زندان جان باخت؛ اما پرونده او همچنان به شکل سایه‌ای سنگین بر سر چهره‌های سیاسی و اقتصادی آمریکا باقی مانده است. رابطه ترامپ با اپستین همواره از سوی رسانه‌ها زیر ذره‌بین بوده است، به‌ویژه با توجه به تصاویری که دوستی آنها را در مهمانی‌ها و فهرست پرواز‌های خصوصی مشترک نشان می‌دهد.

با این حال، ترامپ می‌گوید مدت‌ها پیش از بازداشت اپستین رابطه‌اش با او را قطع کرده و حتی مانع ورود او به باشگاه «مارالاگو» شده بود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: دونالد ترامپ
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
0
1
اینها حرف‌های مردانه است
مردها از این حرفها
میزنم
خانم ها هم حرف‌های خود را دارند
وارد شدن به این موضوع در عموم سیار ناپسند است
به کسی هم مربوط نیست
نظرات شما