تاریخ انتشار: ۰۷:۱۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

توصیه خراسان به پزشکیان؛ به کوچه بن بست مذاکره با ترامپ نروید

خراسان نوشت: باید از رئیس‌جمهور محترم، خیرخواهانه درخواست کرد که به توصیه‌ها و توصیه‌کنندگانی که بی‌توجه به سیر مناسبات ایران و آمریکا و همچنین عوامل بازدارندگی و قدرت ملی، فضای کشور را اینگونه در تعلیق دوقطبی مذاکره یا عدم مذاکره با ترامپ فرو می‌برند، با تردید جدی بنگرد.

سفر پزشکیان

رویداد۲۴| همزمان با سفر رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان به نیویورک و حضور او در مجمع عمومی سازمان ملل، طیف‌های مختلف سیاسی توصیه‌ها و پیشنهاد‌های گوناگونی را مطرح کرده‌اند. در حالی که بخشی از جریان اصلاح‌طلب ایده دیدار مستقیم با ترامپ را مطرح کرده‌اند، رسانه‌های اصولگرا این رویکرد را «غیرواقع‌بینانه» و «بحران‌ساز» می‌دانند.

روزنامه خراسان در گزارشی با عنوان «فرصت رسوایی آمریکا» نوشته است: «سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک و حضور او در مجمع عمومی سازمان ملل، فرصتی کم‌نظیر است تا دیپلماسی ایران در صحنه جهانی فعالانه حاضر شود... نخست، برخی جریان‌های اصلاح‌طلب ایده دیدار مستقیم پزشکیان با ترامپ را به‌عنوان کلید حل مشکلات ایران و آمریکا مطرح کردند. چنین نگاهی، بیش از آن‌که راهبردی باشد، ساده‌انگارانه و حتی ابزاری است.»

این روزنامه اصولگرا در ادامه با ترسیم سطوح مختلف اختلاف ایران و آمریکا، تأکید کرده است که مشکل دو کشور نه صرفاً «اختلافات مقطعی» بلکه تعارضی ریشه‌دار در سه سطح امنیتی، هویتی و ساختاری است. بر همین اساس، به باور خراسان: «دیداری کوتاه میان یک رئیس‌جمهور ایران و یک رئیس‌جمهور آمریکا، نه می‌تواند این لایه‌های عمیق و تاریخی را درمان کند و نه قادر است به‌تنهایی بستر یک رابطه پایدار و متوازن را فراهم آورد.»

این روزنامه اصولگرا پیشنهاد‌هایی هم برای بهره‌گیری از فرصت سفر مطرح کرده و نوشته است: دیدار سه‌جانبه با سران روسیه و چین، صدور بیانیه مشترک درباره غزه، استفاده از دیپلماسی نمادین علیه اسرائیل و تلاش برای بازتعریف تصویر ایران در سازمان ملل.

خراسان همچنین در یادداشتی با عنوان «رئیس‌جمهور به کوچه بن‌بست نمی‌رود!» با انتقاد از فضاسازی رسانه‌های اصلاح‌طلب درباره دیدار احتمالی با ترامپ نوشته است: «ایده مذاکره با ترامپ به صورت خلاصه «تضمین گرفتن از متجاوز برای عدم تجاوز است!» ایده‌ای که سطحی بودن از سر و روی آن می‌بارد.»

خراسان با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه و مذاکرات نیمه‌تمام ایران و آمریکا در گذشته، تأکید کرده است: «مذاکره با آمریکا نه مانع از وقوع جنگ شد نه عامل توقف آن... چشم بستن بر این روند سراسر درس و عبرت و اصرار بر گزاره باطل‌شده که "برای رفع خطر جنگ باید با آمریکا مذاکره کرد"، نه تنها مصونیت در پی نخواهد داشت بلکه با ایجاد تصویر ضعف از جمهوری اسلامی، طرف مقابل جری‌تر می‌سازد.»

این روزنامه اصولگرا در پایان بر این نکته تأکید کرده است که رئیس‌جمهور باید فرصت حضور در سازمان ملل را به جای «حاشیه‌های بی‌ثمر» صرف معرفی تصویر تازه‌ای از ایران کند. خراسان نوشته: «امسال در نیویورک، گوش‌ها و چشم‌های بسیار زیادی برای رصد ایرانِ پس از جنگ تیز است که یقیناً رئیس‌جمهور محترم و تیم همراه ایشان با اشراف و آگاهی از چنین فضایی، صدای رسای ملت مقتدر ایران و شهدای جنگ ۱۲ روزه خواهند بود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ازاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
0
فضولی موقوف اگر واقعا دنباله رو مرادتان هستند حتما در دیدار گفته چه بکنند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
0
ینی به بن بست کاسبان تحریم افتادن مشکلی نداره؟؟؟
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
0
اولا حمله بعد از مهلت مذاکرات انجام شد سعی نکنید وانمود کنید و بخواهید این دروغ را جا بندازید که در حین مذاکرات حمله شد دروغی که خودتون هم میدونید دروغه قرار نیست مذاکرات صد سال طول بکشه و بی ثمر همه دنیا رو سرکار بزارید دوما از طرف مردم حرف نزنید اگر به مردم باور دارید رقراندوم برگزار کنید
نظرات شما