تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
حمله تند نماینده مجلس به روحانی و ظریف:

افرادی که مملکت رو به این فلاکت اقتصادی انداختند زبان دراز کرده‌اند

مرتضی محمودی نماینده مجلس در نطقی تند گفت: افرادی که مملکت رو به این فلاکت اقتصادی انداختند زبان دراز کرده‌اند و بجای پاسخگویی، طلبکارند، از روحانی و ظریف گرفته تا کسانی که به آنها وابسته‌اند؛ امروز بخاطر مبارزه با فساد و بانک‌ آینده‌ها زبان دراز کرده اند و منافع خودشان را در خطر دیدند!

مرتضی محمودی

رویداد۲۴| مرتضی محمودی، نماینده مجلس در نطقی تند علیه روحانی و ظریف گفت: چه خبر شده که عده‌ای به خود اجازه می‌دهند با فضاسازی‌های متعدد به جای اینکه به بی‌حجابی، برهنگی و افسارگسیختگی ضدفرهنگ‌ها نقد کنند، در سایت‌ها و روزنامه‌های خود به چادر و پوشش مقدس یا انقلاب و ارزش‌های آن حمله می‌کنند.

وی افزود: افرادی که مملکت رو به این فلاکت اقتصادی انداختند زبان دراز کرده‌اند و بجای پاسخگویی، طلبکارند، از روحانی و ظریف گرفته تا کسانی که به آنها وابسته‌اند؛ امروز بخاطر مبارزه با فساد و بانک‌ آینده‌ها زبان دراز کرده اند و منافع خودشان را در خطر دیدند!

او خطاب به قوه قضاییه و سران قوا گفت: اجازه ندهید آنهایی که از انقلاب پشیمان هستند، زبانشان برای انقلاب دراز شود.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
0
8
شما هم بجای اینکه فکر معیشت مردم باشید مشغول جناح بازی و سیاست کاری هستید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
0
0
خر خودتی. همه میدونن که امثال بانک آینده بدست روحانی و ظریف نبود . اینها را کسانی ایجاد کردند که با اسلحه به بانک‌مرکزی می‌رفتند و کسی جرات نه گفتن نداشت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
0
0
کاملا درسته . باید دست و زبان جلیلی و تندروها که غیر از آسیب چیزی ندارند سریعا کوتاه گردد .
نظرات شما