تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴

ببینید| آشپز ایرانی-آمریکایی و ماجرای پسته ایران در آمریکا

نسیم علیخانی، سرآشپز و رستوران‌دار ایرانی-آمریکایی، در این ویدیو توضیح می‌دهد چرا پسته ایرانی در بازار آمریکا گران است.

نسیم علیخانی

رویداد۲۴| نسیم علیخانی، سرآشپز، رستوران‌دار و نویسنده کتاب آشپزی ایرانی-آمریکایی برجسته‌ای است که به خاطر آشپزی اصیل و مدرن ایرانی در رستوران خود در بروکلین با نام «سفره» شناخته می‌شود. او رستوران سفره را در سال ۲۰۱۸ و در سن ۵۹ سالگی افتتاح کرد و با استقبال گسترده منتقدان و نامزدی‌های جایزه جیمز بِرد رو به رو شد.

کد ویدیو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما