تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد؛

غلامرضا سلیمانی کیست؟ | رئیس بسیج که در حمله بامداد ۲۶ اسفند به شهادت رسید

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بامداد ۲۶ اسفند در اثر حمله تروریستی آمریکا و اسرائیل به شهادت رسید. خبر شهادت او ساعتی پیش به تایید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رسید.

غلامرضا سلیمانی

رویداد۲۴ | ساعاتی پیش خبر شهادت غلامرضا سلیمانی؛ رئیس سازمان بسیج مستضعفین تایید شد. صبح امروز برخی رسانه‌های اسرائیلی، خبر شهادت سلیمانی را همزمان با شایعه ترور علی لاریجانی منتشر کردند. شایعه که با انتشار یک پیام دست نویس از دبیر شورای عالی امنیت ملی تا این لحظه تکذیب شده بود اما بامداد ۲۷ اسفند خبر شهادت دبیر شعام هم به تایید این نهاد رسید. 

سپاه ضمن تایید شهادت سلیمانی در بیانیه ای نوشت: این ترور ناجوانمردانه حاکی از اهمیت و نقش بسیج در میدان نبرد همه جانبه با ارتش تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی و مزدوران آن ها به ویژه در جنگ اخیر می باشد.

غلامرضا سلیمانی کیست؟

غلامرضا سلیمانی

سلیمانی متولد سال ۱۳۴۳ در شهرستان فارسان استان چهارمحال بختیاری، دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته تاریخ از دانشگاه اصفهان و دارای دکتری تاریخ ایران دوره اسلام در یکی از دانشگاه‌های سپاه است.

غلامرضا سلیمانی در سال ۱۳۹۷ به درجه سرتیپی رسید و در تاریخ ۱۱ تیرماه ۱۳۹۸ از سوی رهبر فقید انقلاب به عنوان رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران منصوب شد. پیش از سردار سلیمانی، «غلامحسین غیب‌پرور» از تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۹۵ مسئولیت ریاست سازمان بسیج مستضعفین را بر عهده داشت.

سلیمانی سابقه فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین (ع)، فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان و سپاه ثارالله استان کرمان و فعالیت به عنوان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منطقه اصفهان را در کارنامه خود دارد. وی پیش از آن مدتی فرماندهی ارشد سپاه استان فارس را بر عهده داشت.

در سال ۱۳۸۵ با تأسیس سپاه‌های استانی در ۳۱ استان کشور، پس از ادغام لشکر ۸ زرهی نجف اشرف و سپاه منطقه اصفهان با یکدیگر، سپاه صاحب‌الزمان (عج) استانی اصفهان تشکیل شد و با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار غلامرضا سلیمانی به عنوان فرمانده این سپاه منصوب شد.

سلیمانی سال ۱۴۰۲ در یک اظهارنظر درباره بحران‌های ایران گفته بود «غیر از فرزندآوری و ازدواج آسان بحران دیگری در ایران نداریم.»

آبان ماه ۱۴۰۱ و بعد از اعتراضات پاییز آن سال در پی مرگ مهسا امینی، غلامرضا سلیمانی به همراه آیت الله صدیقی رئیس وقت ستاد امر به معروف و نهی از منکر و اصغر جهانگیر معاون اجتماعی قوه قضاییه تفاهم نامه‌ای سه جانبه امضا کردند. طی این تفاهم نامه بنا بود فرمانده پایگاه بسیج به عنوان ضابط قضایی، کارت مخصوص دریافت کند تا بتواند مستقیما در حوزه امر به معروف و مبارزه با بی حجابی اقدام کند. این همان طرحی بود که بعد‌ها تحت عنوان حجاب بان یا «افراد مورد وثوق» در لایحه حجاب و عفاف گنجانده شد.

در این تفاهم نامه آمده بود «دشمن به دنبال این است که روسری را به عنوان یک نماد بشکند و اگر این نماد شکسته شود بحث برهنگی و موارد دیگر را نیز دنبال خواهد کرد، آنها می‌خواهند این مرز را بشکنند و در این زمینه اقداماتی را انجام دهند.»

او بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفته بود «جمهوری اسلامی حرم است». ما اگر از حرم اهل بیت علیهم السلام دفاع می‌کنیم، برای این است که جمهوری اسلامی به عنوان تکیه‌گاه ملت‌های مسلمان و آزادی خواه جهان باید باقی بماند.

اظهارنظر تاریخی آیت الله جوادی آملی درباره اختلاس هم در واقع در دیدار او با غلامرضا سلیمانی بیان شده بود. آیت الله جوادی آملی آذرماه ۱۴۰۳ در دیدار با رئیس بسیج گفته بود «اگر اختلاس و نجومی در کشور نباشد، ضعف مدیریتی نباشد، در این صورت مردم هم با قانون احترام می‌گذارند، چون همه می‌دانند که هر کس در کشوری زندگی میکند باید به قانون آن کشور احترام بگذارد»

این اظهارنظر در زمان خود، به واکنش جوادی آملی به موضوع لایحه حجاب و عفاف تلقی شده بود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
Poorya
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
6
0
شهادتت مبارک سردار.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
0
6
من به شما دوستانم در رویداد بگم مطمئن باشید لاریجانی هم کشته شده حتی خیلی بیشتر ..‌.
نظرات شما