تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

زیدآبادی: حمایت از جنگ و حمله به زیرساخت‌ها با نگرانی از فقر مردم جمع نمی‌شود

احمد زیدآبادی نوشت: کسانی که از جنگ و حمله به زیربنا‌های اقتصادی حمایت می‌کنند یا با مخالفت با مذاکره خواستار تداوم آن هستند، خود عامل گسترش بیکاری و فقرند؛ ابراز نگرانی‌شان درباره معیشت، اشک تمساح است.

زیدآبادی

رویداد۲۴| احمد زیدآبادی، فعال رسانه، در کانال تلگرامی خود نوشت: از یک سو، حمایت از حمله‌ی آمریکا و اسرائیل به زیربنا‌های اقتصادی و صنعتی کشور و یا بی‌اهمیت شمردن چنین حملاتی و از سوی دیگر، اظهار دلسوزی و نگرانی از فقیر شدن مردم؟

روزگاری تناقضِ ادعا، برهانی بر ابطال آن بود، اما در این روزگار انگار ضد و نقیض‌گویی به هنر تبدیل شده است به طوری که تناقض‌ها هرچه عمیق‌تر و آشکارتر، کف و سوت زدن برای آنها بلندتر!

جنگ به خودی خود، سرمایه‌های انسانی و مادی را نابود می‌کند و موجب گسترش فقر و تنگدستی می‌شود. حال اگر جنگ به حمله به مراکز صنعتی و علمی و دارویی یک کشور هم سرایت کند، نتیجه‌ی بلافصل آن جز افزایش شدید بیکاری و توسعه‌ی فقر و فلاکت نخواهد بود.

از همین رو، چه آن دسته از کسانی که از اصل جنگ و گسترش آن به زیربنا‌های اقتصادی کشور حمایت می‌کنند و چه آنان که جنگ را نعمت می‌دانند و از طریق مخالفت با مذاکره و دستیابی به توافق برای توقف آن، خواهان تدوام آن هستند، خود عاملان توسعه‌ی بیکاری و گرانی و فقر و فلاکت در کشور هستند و ابراز نگرانی‌شان نسبت به وضعیت وخیم معیشت مردم، همچون اشک تمساح ریاکارانه و دروغین است!

اما متأسفانه در این جامعه اشک تمساح، مشتریان کم و بیش پر و پا قرصی پیدا کرده است؛ مشتریانی که برای ضد و نقیض‌گویی هورا می‌کشند و در عین حال، خود را خردمندترین و محق‌ترین موجودات جهان هستی نیز به شمار می‌آورند!

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: احمد زیدآبادی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما