تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵

توقیف اموال ۵۲ نفر در استان زنجان

با دستور مقام قضایی، اموال ۵۲ نفر از افراد مرتبط با شبکه‌های همکار با دشمن در استان زنجان شامل دارایی‌های بانکی، منقول و غیرمنقول توقیف شد.

توقیف اموال

رویداد۲۴| علی فرجی برحق گفت: با دستور مقام قضایی اموال ۵۲ نفر از خائنین به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی علیه امنیت و منافع ملی در استان زنجان به نفع مردم و هزینه کرد برای بازسازی اماکن آسیب‌دیده از جنگ توقیف شد و پرونده این افراد در حال رسیدگی است.

وی با اشاره به اینکه از این اموال ۳۳مورد در شهر زنجان، ۱۵مورد ابهر، ۳مورد خرمدره، یک مورد در تهران و خدابنده شامل وجوه نقد بانکی و ارزی، اموال منقول و غیرمنقول و طلاجات می‌شود که با دستور قضایی توقیف شده و بررسی دقیق‌تر ادامه دارد.

از این متهمان تعداد ۷ نفر در بازداشت و تعدای دیگر نیز در حال حاضر در خارج از کشور به سر می‌برند.

منبع: میزان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قوه قضائیه
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما