تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۵ نظر

سفر احتمالی عراقچی به نیویورک برای شرکت در نشستی به ابتکار چین

سخنگوی وزارت خارجه ایران توضیحاتی را درباره حواشی به وجود آمده درباره سفر احتمالی وزیر خارجه به نیویورک ارائه کرد.
سفر احتمالی عراقچی به نیویورک برای شرکت در نشستی به ابتکار چین

سفر احتمالی عراقچی به نیویورک

رویداد۲۴| اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: با توجه به ریاست دوره‌ای چین بر شورای امنیت سازمان ملل و برنامه این کشور برای برگزاری نشست ویژه وزرای خارجه درباره مباحث مرتبط با صلح و امنیت بین‌المللی، وزیر امور خارجه کشورمان نیز برای شرکت در این نشست دعوت شده‌اند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: این نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل برای روز ۲۶ می (پنچم خرداد) پیش‌بینی شده و البته با توجه به برنامه کاری فشرده وزیر امور خارجه، شرکت در آن هنوز قطعی نشده است.

بقائی در پایان توصیه کرد: مراقب توطئه‌های دشمن در انتشار اخبار و تصاویر فیک باشیم و بر اساس آنها تجزیه و تحلیل نکنیم.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: عباس عراقچی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
ایشان خیلی غلط کردن ! بشین خونت از انقلاب دفاع کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
ملت سلاح هسته ای میخواهد بجای مذاکره سلاح هسته ای بسازید همچنین موشک قاره پیما بسازید بهتر از مذاکرات است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
ونس مدعى پیشرفت زیاد در مذاکرات آمریکا و ایران شد و باز هم ۱۰۰ درصد دروغ است
ونس مدعى پیشرفت زیاد در مذاکرات آمریکا و ایران شد معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی پیشرفت زیادی در مذاکرات با ایران شد. آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران وضع کرد.
متأسفانه عملکرد سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مذاکره، منطقه و جهان غلط و اشتباه است.
گفت‌وگو ۱۰۰ درصد فقط به معنای تسلیم است. مذاکره ۱۰۰ درصد فقط به معنای تسلیم است.
از سال ۱۳۵۹ تاکنون بیش از ۳۹ هزار شهید ترور سند جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی آمریکا جنایتکار، کشورهای اروپایی جنایتکار وگروهک تروریستی منافقین تحت حمایت آمریکا و متحدانش است
سئوال اینجاست که نیروهای آمریکا جنایتکار و هم نیروهای کشورهای اروپایی جنایتکار از سال ۲۰۰۱ تاکنون در کشورهای عربی جنایتکار چه غلطی می کنند؟
سئوال اینجاست که نیروهای کشورهای اروپایی جنایتکار از سال ۲۰۰۱ تاکنون در کشورهای عربی جنایتکار چه غلطی می کنند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
مذاکره در این مدت ۱۵ سال دفاع از حقوق مردم نیست و تاکنون هم نبوده است از سال ۱۳۵۹ تاکنون بیش از ۳۹ هزار شهید ترور سند جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی آمریکا جنایتکار، کشورهای اروپایی جنایتکار وگروهک تروریستی منافقین تحت حمایت آمریکا و متحدانش است.
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
1
مهم نیست جنگ باشه یا فقر یا محدودیت. عشق و حال آقای وزیر همیشه براهه. نیویوک که عشق مسئولین ماست. کانتینر فراموش نشه برای آوردن سوغاتی!
نظرات شما
captcha