تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

عراق سطح آماده‌باش نظامی را افزایش داد؛ دستور تقویت سامانه‌های پدافندی صادر شد

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق از دستور افزایش سطح آماده‌باش در پادگان‌ها و پایگاه‌های نظامی این کشور خبر داد و اعلام کرد روند تجهیز سامانه‌های راداری و پدافند هوایی تسریع می‌شود.
سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق

رویداد۲۴| به نقل از ایرنا، صباح النعمان، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق، اعلام کرد علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح این کشور، دستور افزایش سطح آمادگی در تمامی پادگان‌ها و پایگاه‌های نظامی را صادر کرده است.

النعمان گفت این دستور با هدف ارتقای سطح آمادگی نیرو‌های نظامی و مقابله با تهدید‌های احتمالی صادر شده است. به گفته او، فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق همچنین بر اجرای طرح‌های پیشگیرانه اطلاعاتی برای شناسایی و خنثی‌سازی هرگونه حمله یا نفوذ تأکید کرده است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق افزود الزیدی دستور داده است برنامه تجهیز و تسلیح سامانه‌های راداری، شناسایی زودهنگام و پدافند هوایی با سرعت بیشتری اجرا شود.

این تصمیم پس از حملات مشترک عربستان و آمریکا در بامداد چهارشنبه به مواضع الحشد الشعبی در مناطقی از عراق، از جمله استان‌های بصره، واسط، کرکوک و دیاله اتخاذ شده است. در این حملات شماری از نیرو‌های الحشد الشعبی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

عربستان و آمریکا این حملات را در واکنش به حملات پهپادی علیه تأسیسات نفتی در شرق عربستان انجام داده‌اند؛ ادعایی که مقاومت اسلامی عراق پیش‌تر آن را رد کرده و هرگونه حمله از خاک عراق به کشور‌های دیگر، از جمله عربستان، را نپذیرفته بود.

صباح النعمان نیز روز گذشته با رد این ادعا‌ها گفت هیچ مدرکی برای نسبت دادن این حملات به عراق ارائه نشده است. او تأکید کرد مسئولیت حفاظت از امنیت و حاکمیت عراق بر عهده نیرو‌های رسمی این کشور است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ارتش عراق
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha