تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

اصلاح رقم کالابرگ در دستور کار

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر ضرورت اصلاح رقم کالابرگ گفت دولت باید در متمم بودجه ۱۴۰۵ نحوه توزیع اعتبارات و اولویت‌های هزینه‌ای را بازنگری کند.
تسویه مطالبات کالابرگ

رویداد۲۴| پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر این موضوع که تخصیص ارز به کالا‌های غیر اساسی نباید صورت بگیرد، گفت: هزینه‌های دولت باید بشدت کاهش یابد و برای تامین بخشی از هزینه ها، دولت ناگریز به چاپ پول نباشد و اعتباراتی به دستگاه‌های دولتی تزریق کند که هزینه‌ها را کاهش دهد.

به گفته وی، تامین کالا‌های اساسی بخشی از تولید داخل و بخشی واردات تامین می‌شود و واردکنندگان می‌توانند از بازار‌های هدف کسری مورد نیاز را تامین کنند و عمده کالا‌ها کشاورزی است که در سبد مصرفی وجود دارد، حال اینکه اعتبار کالابرگ دولت چگونه تامین کند، بحثی است که مطرح است و برخی مراکز توزیع منتظر هستند مبلغ کالابرگ تسویه شود و دولت باید براساس قانون تامین کند.

فلسفی ادامه داد: اعتقاد ما بر آن است که رقم کالابرگ باید اصلاح شود و بدین منظور دولت به زودی متممی را برای بودجه ۱۴۰۵ آماده کند و باید به نحوه توزیع اعتبارات، اولولویت بندی‌ها اولویت بندی داشته باشیم.

وی گفت: جنگ و تحریم طی سال‌های گذشته بر کشور ما بوده و دشمنان بدنبال آن بودند که با برنامه ریزی ما را از پای در بیاورند و از آن طرف ماهم تجربه ارزشمندی داریم که ما را در در برابر دشمن طی سال‌های اخیر مقاوم کرده است و اقتصاد مقاومتی که رهبر شهید و امام‌حاضر تاکید کردند به نحو درستی باید پایه گذاری، هدایت و راهبری شود و نتیجه آن بدرستی در زندگی مردم نشان داده شود و همواره مردم مشارکت خود در فعالیت‌های اقتصادی در زندگی و سفره خود ببیند و در برابر جنگ افروزی دشمن بایستند و علت مقاومت ما بدلیل پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بوده است.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha