تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۵

هشدار زیدآبادی درباره استمرار جنگ: با طناب‌های سست وارد چاه ویل نشوید

توصیهٔ اکید من به تمام دستگاه‌ها و مسئولان کشور این است که با چنین طناب‌های سستی وارد چاه ویل استمرار جنگ نشوند چرا که پشیمانی تاریخی به بار خواهد آورد.
زیدآبادی

رویداد۲۴| احمد زیدآبادی در یادداشتی نوشت: آن دستورالعمل‌هایی که امثال فؤاد ایزدی برای ادامهٔ جنگ ارائه می‌دهند اگر نظر شخصی‌شان در خارج از حوزهٔ حکمرانی باشد، مشکل خاصی پدید نمی‌آورد، اما اگر این نوع حرف‌ها به حوزهٔ حکمرانی راه یافته و در آنجا موافقانی دارد، واقعاً باید نسبت به آیندهٔ کشور بی‌نهایت بیمناک شد.

من به ضرس قاطع می‌توانم بگویم که عموم داده‌های پشتیبان این نوع نظرات، مخدوش و همراه با تحریف و به عبارتی مصادرهٔ به مطلوبِ پدیده‌های بین‌المللی است و اگر سیاست کلان کشور بر پایهٔ آنها جهت‌گیری شود، بدون تردید ایران وارد سیاه‌چاله‌ای خواهد شد که بیرون آمدن از آن، حداقل برای یک دهه، امکان‌پذیر نیست.

من پنج سال پیش در چنین روز‌هایی مناظره‌ای با آقای ایزدی در محل خبرگزاری مهر برگزار کردم که متن نوشتاری آن با تغییر فقط چند کلمه منتشر شد. از آن پس، آقای ایزدی دیگر حاضر به پذیرش مناظره با من از سوی هیچ رسانه‌ای نشد!

برای اینکه مشخص شود نظرات وی تا چه اندازه بر واقعیات روابط بین‌الملل استوار است، مرور آن مناظره که لینک آن در پایین این یادداشت در دسترس است، به نظرم بسیار کمک‌کننده باشد.

توصیهٔ اکید من به تمام دستگاه‌ها و مسئولان کشور این است که با چنین طناب‌های سستی وارد چاه ویل استمرار جنگ نشوند چرا که پشیمانی تاریخی به بار خواهد آورد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: احمد زیدآبادی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha