تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۵

عصبانیت سایت جبهه پایداری از اژه‌ای به دلیل اعلام مجرم بودن دو وزیر دولت رئیسی

سایت رجانیوز، رسانه میثم‌نیلی (برادر داماد رییسی) نوشت: اعلام مجرم بودن وزیران جهاد و صمت دولت سیزدهم، رفتار ضد انسجام ملی است!
وزرای دولت رئیسی

رویداد۲۴|  این سایت نوشت: رئیس قوه قضائیه در اقدامی خلاف انسجام اجتماعی و وحدت‌شکن، روایتی عجیب درباره پرونده چای دبش ارائه داد. این روایت نیز البته همچون سایر اطلاع‌رسانی‌های پیشین قوه قضائیه به جای معرفی عناصر اصلی و ردیف بالا، بر احکام دو وزیر دولت سیزدهم تمرکز داشت که متهمان ردیف ۱۸ و ۲۲ این پرونده بودند.

اژه‌ای در سخنان خود اظهار کرد که وزرای دولت سیزدهم ترک فعل نکرده بلکه مرتکب جرم شده بودند. اما این سخنان در حالی مطرح می‌شود که یک بررسی ساده نشان می‌دهد این گفته او با نص احکام صادرشده پرونده چای دبش تناقض دارد.

بر اساس حکم صادره برای پرونده فساد «ارزی» چای دبش، علیرغم صدور احکام سنگین برای متهمان ردیف‌های اول، اما سیدجواد ساداتی‌نژاد و سیدرضا فاطمی‌امین وزرای وقت جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده، ولی دادگاه به دلیل «مداخله ضعیف متهمان در وقوع جرم» محکومیت سیدجواد ساداتی‌نژاد را به دو سال و محکومیت سیدرضا فاطمی‌امین را به یک سال تخفیف و کاهش داده است.

مشخص نیست در شرایطی که رهبر انقلاب مسئولان کشور را به حفظ وحدت جامعه و مراقبت از انسجام اجتماعی امر کرده‌اند، باز کردن پرونده‌ای که در زمان اعلام آن نیز با شائبه‌ها و انتقادات زیادی از سوی جریان انقلابی رو‌به‌رو شده، با چه هدفی از سوی اژه‌ای صورت می‌گیرد؟

گفتنی است تخلف ۳.۷ میلیارددلاری وزیران دولت سیزدهم (ساداتی نژاد و فاطمی امین) بی سابقه‌ترین فساد اقتصادی دولتی در طول همه سال‌های پس از انقلاب است.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha