تاریخ انتشار: ۰۶:۵۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵

هشدار صریح روزنامه جمهوری اسلامی؛ تندرو‌ها به دنبال زمین زدن دولت پزشکیان هستند

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به تشدید اختلافات داخلی، هشدار داد که تندرو‌ها به جای تمرکز بر دشمن خارجی، دولت مستقر و انسجام داخلی را هدف گرفته‌اند. رویکردی که به نوشته این روزنامه می‌تواند دستاورد ایستادگی کشور در جنگ را با «موشک‌های بنیادبراندازِ اختلاف و انشقاق» تهدید کند.
تندروها

رویداد۲۴| کیست که نداند امروز اصل، دشمن شناسی و ایستادن در مرز‌های واقعی در برابر باطل صهیون است، اما گروهی براین اصل شرعی و عقلی شوریده و جناح مقابل را هدف گرفته‌اند و برخی «دولت مستقر» را می‌خواهند «دولت مستعجل» کنند حتی اگر در جنگی به این عظمت در جایگاه خود، خوش درخشیده باشد.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رفتار‌های اجتماعی مورد انتقاد هم اسم رمز حمله به دولت است و متأسفانه برای این امر هم افراد موجه را با توجیهی نادرست به میدان می‌فرستند.

کسانی با خشم و فریاد در این باره بلندگو‌ها را هم شرمنده می‌کردند. پلاکارد‌هایی هست که هدف را از ایستادگی در برابر دشمن به جبهه گرفتن در برابر این و آن تقلیل داده‌اند.

متولیان امر اگر تدبیری نیاندیشند، آن تدبیر موفق و دشمن شکن خود به تولید دشمنی در میان آحاد مردم تبدیل خواهد شد. اگر برای نقشه‌ها و نقش‌های سایه‌ها چاری اندیشیده نشود دور نخواهد بود که آفتاب بشود حسرت دور از دسترس ما.

بزرگان پا به میدان بگذارند و توجیه کنند اصحابِ فرع نشین را. آگاهشان کنند که وجود سایه خود رهین اوضاع آفتابی است. آفتاب نباشد، سایه هم نخواهد بود و سیاهی همه جا را خواهد گرفت. بگذریم.

جنگی چنین سهمگین که ما گرفتارش شدیم، هرجا بود همه چیز را فرو پاشیده بود، اما ما ایستاده ماندیم با زخم‌های پرشمار. دشمن نتوانست ما را زیر آوار برد، اما اصحابِ فرعیات انگار خود می‌خواهند آنچه را جبهه استکبار و صهیون نتوانسته نابود کند، فرو پاشند. به سنگر بتنی اتحادِ کشور که در برابر بمب‌های سنگر شکنِ سرفراز بیرون آمد با موشک‌های بنیادبراندازِ اختلاف و انشقاق حمله می‌کنند. خدا بخیر کند نتیجه را. خدا بخیر کند عاقبتِ ترجیح فرع بر اصل را. خدا بخیر کند امروز و فردای میهن را.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha