تاریخ انتشار: ۰۶:۴۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۵
در رویداد۲۴ بخوانید؛

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | قرارگاه خاتم‌: خطا کنید هدف قرار می‌گیرد | قطر: ازسرگیری مذاکرات ایران را بررسی می‌کنیم | عراقچی راهی نیویورک شد

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۶۶ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: شرایط جدیدی برای مصالحه بین ایران و آمریکا پیشنهاد شده؛ امیدوارم آن‌ها این شرایط را بپذیرند.
جنگ ایران و آمریکا

رویداد۲۴| آخرین خبر‌های مربوط به جنگ ایران و آمریکا و تحولات منطقه را اینجا بخوانید:

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۲۱:۴۵
عراقچی راهی نیویورک شد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در صدر یک هیئت دیپلماتیک عصر امروز یکشنبه تهران را ترک کرد.

وزیر امور خارجه پس از توقفی کوتاه در قطر به نیویورک پرواز خواهد کرد.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۲۱:۴۵
عراقچی راهی نیویورک شد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در صدر یک هیئت دیپلماتیک عصر امروز یکشنبه تهران را ترک کرد.

وزیر امور خارجه پس از توقفی کوتاه در قطر به نیویورک پرواز خواهد کرد.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۲۰:۰۷
ادعای ترامپ پس از هشدارهای امنیتی آمریکا در خاورمیانه؛ اتفاقات بزرگی در راه است

دونالد ترامپ درباره گزینه‌های پیش روی واشنگتن در قبال ایران و احتمال دیدار با رئیس‌جمهور ایران اظهارنظر کرد. او درباره وضعیت تصمیم‌گیری آمریکا در قبال ایران ادعا کرد: «من در موضع تصمیم‌گیری هستم و اتفاقات بسیار بزرگی در آینده نزدیک رخ خواهد داد.»

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۲۰:۰۷
قطر: ازسرگیری مذاکرات ایران را بررسی می‌کنیم

مد الانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر درباره مذاکرات مربوط به ایران گفت: «از حدود دو هفته پیش و از زمان بازگشت فرستاده‌ها، در حال تبادل نظر پیرامون ازسرگیری مذاکرات ایران هستیم.»

سخنگوی وزارت خارجه قطر ادامه داد: «ما از طریق تیم میانجی‌گری خود با تهران و واشنگتن برای بررسی امکان ازسرگیری مذاکرات تلاش می‌کنیم.»

او همچنین گفت: «میانجی‌کنندگان ما در حال حاضر با امید به دستیابی به پیشرفت در این مسیر، میان پایتخت‌های مختلف در رفت‌وآمد هستند.»

سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به موضع واشنگتن گفت: «از سوی مقامات دولت آمریکا این اطمینان خاطر را دریافت کردیم که واشنگتن می‌خواهد به توافق برسد.»

وی درباره مسائل منطقه‌ای نیز اظهار کرد: «ما به یک راه حل منطقه‌ای برای تحقق ثبات و یک تفاهم بین‌المللی برای محافظت از آبراهه‌ها مانند هرمز نیاز داریم.»

او در ادامه هشدار داد: «قرار دادن آبراه‌های بین‌المللی تحت حاکمیت یک کشور خاص و استفاده از آن‌ها به عنوان سلاح، سابقه خطرناکی برای همه ما است.»

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
هشدار دوباره آمریکا درباره افزایش تنش‌ها در خاورمیانه

سفارت آمریکا در امارات: با توجه به تنش‌ها در خاورمیانه، وضعیت امنیتی همچنان پیچیده است و احتمال تشدید غیرمنتظره تنش‌ها وجود دارد

شهروندان آمریکایی که در حال حاضر در خاورمیانه حضور دارند، باید هوشیاری بیشتری به خرج دهند و نسبت به احتمال لغو پروازها، بسته‌شدن حریم‌های هوایی و اختلال در سفرها آگاه باشند.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۴:۱۷
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرد

اطلاعیه قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص):
*براساس اطلاعات دریافتی، آمریکا بار دیگر تصمیم گرفته با چراغ سبز برخی کشورهای منطقه، در نشست مشترکی در یکی از کشورهای اروپایی، اقداماتی علیه ایران را از سر بگیرد.

*هشدار می‌دهیم چنانچه آمریکا علیه ایران خطایی مرتکب شود، تمامی مراکز استقراری آن کشور در منطقه، هدف حملات قرار خواهد گرفت.

*چنانچه کشورهای منطقه با تجاوز شیطان بزرگ به ایرانِ همسو شوند، دیگر نمی‌توانند از نیروهای مسلح ایران انتظار خویشتنداری یا نجابت را داشته باشند.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۳:۵۰
‌فرمانده نیروی زمینی ارتش: یگان‌های مرزی در آمادگی کامل برای مقابله با تهدیدات هستند

سرتیپ علی جهانشاهی گفت که یگان‌های مرزی ارتش با استقرار و آمادگی مستمر در مناطق مختلف مرزی، خود را برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی و صیانت از امنیت و تمامیت ارضی کشور آماده کرده‌اند.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۳:۴۴
‌وزارت اطلاعات: سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریستی منهدم شدند

وزارت اطلاعات اعلام کرد: به‌ استحضار ملت شریف ایران می‌رساند با مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان(عج) و با بهره‌گیری از گزارش‌های مردمی، عوامل سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریستی مزدور دشمن آمریکایی صهیونیستی که قصد عملیات ترور و تخریب زیرساخت‌های اقتصادی را داشتند در ۳ استان کشور به هلاکت رسیده یا بازداشت شدند.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۳:۱۰
رئیس کمیسیون امنیت ملی: گزینه خروج از NPT روی میز است

ابراهیم عزیزی: 

*طرح‌هایی برای خروج از NPT در مجلس تهیه شده است. این طرح‌ با امضای شماری از نمایندگان در مجلس مطرح است، اما تبدیل این طرح‌ به تصمیم رسمی، نیازمند هماهنگی و جمع‌بندی ارکان نظام است.

*اگر روزی ارکان نظام اسلامی به این جمع‌بندی برسند که دیگر عضویت در NPT فایده‌ای ندارد، بلکه موجبات ضرر را فراهم می‌آورد، حتماً تصمیمات مقتضی را اتخاذ خواهند کرد

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۲:۴۰
بازگشت ترامپ از کمپ دیوید به ایران ربط دارد؟

دراپ سایت نوشت: چند تحول در شامگاه شنبه نگرانی‌ها درباره احتمال آغاز دور جدیدی از تشدید تنش نظامی آمریکا علیه ایران را افزایش داد.

در ادامه این مطلب آمده: دونالد ترامپ زودتر از موعد از کمپ دیوید به کاخ سفید بازگشت، تصاویر ویدئویی از برخاستن بمب‌افکن‌های B-1 از بریتانیا منتشر شد و وزارت خارجه آمریکا هشدار امنیتی جدیدی برای شهروندان این کشور در سراسر خاورمیانه صادر کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ایران در بالاترین سطح آماده‌باش قرار گرفته‌اند؛ با این حال، تاکنون هیچ عملیات نظامی جدیدی از سوی آمریکا اعلام نشده است.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۱:۱۹
بلومبرگ: جنگ با ایران به فرسایشی ساختاری برای آمریکا تبدیل شده است

محاصره در تعطیل کردن صادرات نفت ایران نتیجه روشنی داشته، اما در مقابل بخش بزرگی از نیروی دریایی آمریکا را درگیر کرده است.

گزارش مهم بلومبرگ نشان می‌دهد جنگ ایران از یک فرسایش مالی قابل تحمل برای ایالات متحده، به فرسایشی ساختاری تغییر شکل داده که آمادگی نظامی جهانی آمریکا را تحت فشار گذاشته است.

به نوشته این رسانه، محاصره در تعطیل کردن صادرات نفت ایران نتیجه روشنی داشته، اما در مقابل بخش بزرگی از نیروی دریایی آمریکا را درگیر کرده، ناوها را از آسیا بیرون کشیده، ذخایر مهمات را مصرف کرده، تعمیرات را به تاخیر انداخته و طراحان، خلبانان و پرسنل پایگاه‌ها را تحت فشار شدید قرار داده است.

در ادامه این گزارش آمده است: بیش از ۳۰ درصد شناورهای جنگی آمریکا اکنون درگیر محاصره ایران هستند و چهار ناو هواپیمابر به صورت چرخشی در منطقه مستقر شده‌اند./ اعتمادآنلاین

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۰:۲۱
قالیباف: تا محقق نشدن شروط ایران، تنگۀ هرمز باز نخواهد شد

قالیباف گفت: امروز در صحنه‌ دیپلماسی مواضع ما کاملاً روشن، عقلانی و غیرقابل‌معامله است. انتقال پیام‌ها و تبیین شروط ما از طریق میانجی‌ها با صراحت به طرف مقابل انجام شده و دشمن به‌خوبی می‌داند که مسیر فریب و تحمیل یک‌طرفه بسته است و تا زمانی که این شروط محقق نشده و حقوق حقه‌ ملت ایران به رسمیت شناخته نشود و تعهدات آمریکایی‌ها اجرا نشود، هیچ روزنه‌ای برای بازگشت به شرایط پیشین مذاکره و باز شدن تنگه‌ هرمز وجود نخواهد داشت.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۱۰:۰۱
کاهش شدید عبور نفت از تنگه هرمز

 بر اساس داده‌های منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، حجم نفت عبوری از تنگه هرمز در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶ به حدود ۴.۹ میلیون بشکه در روز رسیده است؛ رقمی که در مقایسه با حدود ۲۱.۶ میلیون بشکه در روز شش ماه پیش، کاهش قابل توجهی نشان می‌دهد.

 طبق این ادعا، کاهش ترافیک نفتی در هرمز باعث شده حجم عبور نفت از این آبراه راهبردی اکنون کمتر از مسیرهایی مانند باب‌المندب و کانال سوئز باشد.

 تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انرژی جهان است و بخش بزرگی از صادرات نفت و گاز کشورهای حاشیه خلیج فارس از آن عبور می‌کند. هرگونه اختلال در این مسیر می‌تواند بر بازار جهانی انرژی و هزینه‌های حمل‌ونقل تأثیر بگذارد.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۹:۳۷
قالیباف: هم باید جنگید و هم مذاکره کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما معتقدیم دو گانه جنگ یا مذاکره واقعی نیست بلکه هم باید جنگید و هم مذاکره کرد. باید معقول و مقتدرانه جنگید و در زمان مناسب با اقتدار و عقلانیت مذاکره کرد.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۹:۰۲
محسن رضایی: در حال بررسی این هستیم که از NPT خارج شویم یا خیر؛ این بستگی به رفتار واشنگتن دارد

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در مورد احتمال تغییر دکترین هسته‌ای، هنوز به فتوای رهبری شهید پایبند هستیم؛ با این حال نمی‌دانیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. در حال بررسی این هستیم که از NPT خارج شویم یا خیر؛ این بستگی به رفتار واشنگتن دارد. دولت‌های آینده آمریکا به همه مسائل فعلی پایان خواهند داد و مسیر متفاوتی را دنبال خواهند کرد. از یک ماه پیش در جنگ، مذاکرات و تحریم اقتصادی تغییراتی ایجاد کردیم.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۷:۳۰
سی‌ان‌ان: ترامپ گزینه‌های حمله به یمن را بررسی کرده است

یک تحلیلگر مسائل امنیت ملی شبکۀ سی‌ان‌ان گفت که دونالد ترامپ در کمپ دیوید در نشستی با هدف بررسی گزینه‌های حمله به یمن شرکت کرده است.

او نوشت: «به من اطلاع داده شده که جلسه ترامپ در کمپ دیوید برای بررسی و بحث دربارۀ گزینه‌های حمله به یمن برگزار شده است. امروز سفارت‌های آمریکا در خاورمیانه که ممکن است هدف حملات تلافی‌جویانه قرار گیرند، هشدارهایی صادر کردند. اکنون، رئیس‌جمهور آمریکا به طور زودهنگام به کاخ سفید بازگشته است.»

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۶:۴۲
هاکان فیدان: پشنهادات جدیدی برای نزدیک کردن آمریکا و ایران مطرح است

هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، می‌گوید که ترکیه به همراه سایر کشورها در حال کار بر روی پیشنهادهای جدیدی است که هدف آن‌ها نزدیک کردن آمریکا و ایران به توافقی برای پایان دادن به جنگ است.

فیدان در گفتگو با شبکه تلویزیونی «ان‌تی‌وی» ترکیه گفت: «ترکیه و دیگر کشورها در حال ارائه پیشنهادهایی هستند و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا مذاکرات میان ایالات متحده و ایران را به نتیجه برسانند.»

هاکان فیدان جزئیاتی از این پیشنهادها ارائه نکرد، اما به وجود بی‌اعتمادی میان واشنگتن و تهران اشاره کرد.

او گفت: «بی‌اعتمادی شدیدی میان طرفین وجود دارد. اکنون هر دو طرف آشکارا تلاش می‌کنند تا این روند را به گونه‌ای پیش ببرند که منافعشان تأمین شود.»

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۶:۲۱
‌سفارت آمریکا در عراق: احتمال تشدید غیرمنتظره تنش‌ها در خاورمیانه وجود دارد

‌سفارت آمریکا در عراق اعلام کرد:

*احتمال تشدید غیرمنتظره تنش‌ها در خاورمیانه وجود دارد

*شهروندان آمریکایی باید از احتمال بسته شدن حریم هوایی و لغو پروازها آگاه باشند و نهایت احتیاط را رعایت کنند.

*سفارت آمریکا در اراضی اشغالی، عمان، لبنان، قطر و بحرین نیز هشدارهای مشابهی را صادر کرده است.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۶:۰۷
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم

عضو ارشد انصارالله:

*امروز شاهد نبردهایی بین طرف آمریکایی و برادرانمان در ایران بودیم. ما بدون هیچ ابهام یا پهان کاری اعلام کردیم که نیروهای ما، ارتش ما و تمام حمایت‌های ما برای ایران است

*ارتش یمن جلوی پایگاه سازی امارات و رژیم صهیونیستی را گرفته است

*ارتش یمن توانست پنج جزیره در دریای سراخ را آزاد کند و امروز به المخا و ذباب برسد/ایسنا

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۵:۳۸
مخالفت چین با تشدید تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران

وزارت بازرگانی چین:
*پکن همواره با تحریم‌های یکجانبه و آنچه «تحریم‌های ثانویه» خوانده می‌شود، مخالف است

*چین اقدامات بعدی واشنگتن را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.

*پکن حق خود را برای اتخاذ همه تدابیر لازم به منظور حفظ حاکمیت، منافع توسعه‌ای و حقوق و منافع مشروع شرکت‌های چینی محفوظ می‌دارد.

۱۴۰۵/۰۶/۲۹ - ۰۵:۱۹
عبور ۳۵ کشتی در روز از تنگه باب المندب

یک منبع در وزارت حمل‌ونقل یمن:
*از ۱۰ تا ۱۸ سپتامبر، ۳۱۶ کشتی از تنگه باب‌المندب عبور کرده‌اند.

*میانگین عبور کشتی‌ها از تنگه باب‌المندب طی این بازه زمانی، حدود ۳۵ کشتی در روز بوده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha