تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۶ آبان ۱۴۰۵

حردانی دوباره محروم شد؛ غیبت مدافع استقلال مقابل الشمال قطر

صالح حردانی با دریافت کارت زرد در دیدار استقلال مقابل شباب‌الاهلی امارات، دو اخطاره شد و بازی بعدی آبی‌پوشان برابر الشمال قطر را از دست می‌دهد.
صالحی حردانی به دربی می رسد

رویداد۲۴| مدافع استقلال در دقیقه ۴۱ مسابقه با شباب‌الاهلی به دلیل خطا روی بازیکن حریف از داور کارت زرد گرفت.

حردانی پیش از این نیز در نخستین دیدار آسیایی استقلال مقابل السد قطر اخطار گرفته بود و به این ترتیب، محرومیت او از بازی بعدی لیگ نخبگان آسیا قطعی شد.

استقلال روز ۱۲ آبان در چهارمین مسابقه خود در لیگ نخبگان آسیا به مصاف الشمال قطر می‌رود؛ دیداری که حردانی به دلیل محرومیت نمی‌تواند در آن به میدان برود.

غیبت حردانی در شرایطی رقم می‌خورد که او به‌تازگی در دیدار استقلال مقابل گل‌گهر نیز با دریافت دو کارت زرد از زمین مسابقه اخراج شده بود. تکرار این اتفاقات انضباطی و عصبی به نظر رسیدن این مدافع در برخی صحنه‌های اخیر، رفتار او را به موضوعی قابل‌توجه تبدیل کرده است.

حالا کادر فنی استقلال باید برای دیدار آسیایی برابر الشمال، گزینه دیگری را برای حضور در سمت راست خط دفاعی در نظر بگیرد که می‌تواند تورانیان باشد که او هم فعلا مصدوم است و احتمالا سهراب بختیاری زاده به سراغ ابوالفضل زمانی خواهد رفت.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha