تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۱ مهر ۱۳۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
گزارش رویداد۲۴ از نگرانی‌ها نسبت به انتصاب‌های فامیلی در دولت حسن روحانی؛

انتخاب «پیوندی»، تداوم حضور دلواپسان در هلال‌احمر

دو گزینه نهایی جمعیت هلال‌احمر فردا معرفی می‌شوند؛ دوگزینه‌ای که انتخاب هرکدام می‌تواند سندی باشد بر پایبندی رئیس‌جمهور به شعارها و وعده‌های انتخاباتی‌اش. انتخاب یکی برگشت به عقب است آن‌هم با برگزیدن گزینه نزدیک به جبهه پایداری که اتفاقاً دارای نسبت فامیلی با رئیس‌جمهور است و دیگری حرکت به جلو آن‌هم با انتخاب مدیری متخصص با سوابق روشن آن‌هم از دل جمعیت هلال‌احمر.
رویداد۲۴دو گزینه نهایی جمعیت هلال‌احمر فردا معرفی می‌شوند؛ دوگزینه‌ای که انتخاب هرکدام می‌تواند سندی باشد بر پایبندی رئیس‌جمهور به شعارها و وعده‌های انتخاباتی‌اش. انتخاب یکی برگشت به عقب است -آن‌هم با برگزیدن گزینه نزدیک به جبهه پایداری که اتفاقاً دارای نسبت فامیلی با رئیس‌جمهور است- و دیگری حرکت به جلو آن‌هم با انتخاب مدیری متخصص با سوابق روشن و البته آشنا به جمعیت هلال‌احمر.

به گزارش رویداد۲۴، دوم مهرماه قرار است در جلسه‌ی شورای عالی جمعیت هلال‌احمر ایران، دو نفر منتخب این شورا به‌عنوان کاندیدای ریاست جدید جمعیت هلال‌احمر به رئیس‌جمهور معرفی شوند تا حسن روحانی از بین آن‌ها یکی را به اختیار خود به‌عنوان ریاست جدید این جمعیت انتخاب کند.

با نزدیک شدن به زمان انتخاب رئیس جمعیت هلال‌احمر، عده‌ای زیادی از دلسوزان کشور، نگران این نهاد تخصصی‌شده‌اند؛ گستردگی فعالیت‌های این جمعیت از امداد و نجات جاده‌ای و کمک‌های بین‌المللی تا فعالیت‌های آموزشی نوع‌دوستی، هلال‌احمر را در زمره یکی از تخصصی‌ترین و مهم‌ترین دستگاه‌های تأثیرگذار قرار داده است.

شورای عالی هلال‌احمر، در تاریخ دوم مهرماه دو نامزد نهایی را به رئیس‌جمهور معرفی می‌کند و حسن روحانی از میان این دو کاندیدا یکی را به‌عنوان سکان‌دار این نهاد انتخاب خواهد کرد. آنچه بسیاری را نگران کرده حضور نامزدی است که در زمره دلواپسان قرار می‌گیرد و همواره در مواضع سیاسی و فعالیت‌های خود همراه با جریانی بوده است که مردم در انتخابات به آن‌ها جواب رد داده بودند.

تأثیر حضور افراد غیرمتخصص که تنها با نگاه جناحی در دوره دولت نهم و دهم در این جمعیت قرار داشتند هنوز در هلال‌احمر نمایان است؛ به‌طوری‌که پرونده تخلف مالی یاسین رامین تنها یکی از نمونه‌های حضور دلواپسان در جمعیت هلال‌احمر بوده است، پرونده‌ای که با حضور محمد فرهادی گشوده شد ولی هنوز پایان نپذیرفته است.

زمزمه‌های حضور یکی از نامزدها که بیشتر از او به‌عنوان فردی دلواپس نامبرده می‌شود بسیاری را نگران این مهم کرده است که آیا زمان آن نرسیده است که طرفداران سفت‌وسخت دولت نهم و دهم از سطوح مدیریتی هلال‌احمر دولت حسن روحانی کنار گذاشته شوند و در این مدت باقی‌مانده از دولت دوازدهم افرادی در رأس کار باشند که با تمام وجود علاقه‌مند به موفقیت دولت روحانی باشند؟

در طول سال‌های گذشته به‌جز محمد فرهادی، باقی مدیران هلال‌احمر شناختی از این جمعیت نداشتند و از نیروهای خارج از مجموعه به شمار می‌رفتند. نکته تأسف‌آور دیگر آن بود که تمام این رؤسای اخیر جمعیت هلال‌احمر، معاونان و رؤسای سازمان‌ها و مدیران کل این جمعیت را نیز از دستگاه متبوع خود به جمعیت وارد می‌کردند.

بر اساس اخبار رسیده به رویداد۲۴ در حال حاضر سید رضا رییس‌کرمی و علی‌اصغر پیوندی به‌عنوان دو گزینه نهایی شورای عالی جمعیت هلال‌احمر برای معرفی به رئیس‌جمهور مطرح هستند.

سید رضا رییس‌کرمی که ریاست بخش پزشکان ستاد حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ را بر عهده داشت؛ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم را در کارنامه خود دارد. نکته حائز اهمیت آن است که رییس‌کرمی سابقه حضور در جمعیت هلال‌احمر را هم در سمت معاونت بهداشت، درمان و توان‌بخشی این جمعیت در سوابق خود دارد.

اما گزینه دیگری که برخی شنیده‌ها از امکان ریاست او بر جمعیت هلال‌احمر حکایت می‌کند، علی‌اصغر پیوندی است. پیوندی که ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در سوابق کاری خود دارد؛‌ فارغ از نقدهایی که نسبت به مدیریت او در دانشگاه شهید بهشتی وجود داشت، هیچ‌گونه سابقه‌ای در جمعیت هلال‌احمر ندارد و حالا اولین حضور او در هلال‌احمر آن‌هم در جایگاه ریاست این جمعیت، می‌تواند دور آزمون‌وخطای دیگری را برای این نهاد مهم و حساس به دنبال داشته باشد.

تنها قرابت پیوندی با جمعیت هلال‌احمر، نزدیکی او به چهره‌هایی همچون ابوالحسن فقیه (رئیس جمعیت هلال‌احمر در دولت احمدی‌نژاد و مشاور او در زمان شهرداری) است.

نکته دیگری که موجب نگرانی فعالان سیاسی شده، نسبت فامیلی پیوندی با «حسن روحانی» است که می‌تواند انتخاب او به‌عنوان ریاست هلال‌احمر در دولت دوازدهم را باوجود سوابق او در همراهی با مواضع دلواپسان، با اماواگرهایی همراه کند. علی‌اصغر پیوندی، پسرعمه حسن روحانی است.

آقای رئیس‌جمهور؛ به عقب بازنمی‌گردیم

«به عقب برنمی‌گردیم»؛ این‌یکی از شعارهای رئیس‌جمهوری در انتخابات گذشته بود. در بسیاری از بنرهای انتخاباتی حسن روحانی، این شعار به چشم می‌خورد. خود او نیز بارها در سخنرانی‌هایش این موضوع را مطرح کرد که مردم ایران حاضر نیستند به عقب بازگردند و می‌خواهند مسیر پیشرفت را به جلو ادامه دهند.

حالا با نزدیک شدن به انتخاب رئیس جمعیت هلال‌احمر تمام نگاه‌ها به سمت حسن روحانی است، نظاره‌گران منتظرند ببیند که آیا رئیس‌جمهورشان مناسبات فامیلی را فدای تخصص می‌کند؟

مردم منتظرند تا ببینند که آیا رئیس‌جمهوری سکان نهادی مهم و تخصصی را به دست فردی می‌دهد که سال‌ها تجربه حضور و فعالیت را در آن داشته و یا آن را در اختیار فردی می‌گذارد که کوچک‌ترین شناختی از نهاد ندارد و تنها در پس ارتباطات فامیلی قرار است این سمت را در اختیار بگیرد.

یکی از نیروهای باسابقه هلال‌احمر به رویداد۲۴ می‌گوید: آقای رئیس‌جمهور آنچه متخصصان تأکید دارند این است که حضور افرادی غیرمتخصص و ناآشنا به ساختار هلال‌احمر در سال‌های گذشته ضربه سنگینی به این نهاد وارد کرده است و حالا از شما به جد تقاضا دارند که بر اساس شعاری که خودتان مطرح کردید به عقب بازنگردید و گزینه‌ای را به ریاست این جمعیت بگذارید که سال‌ها در این جمعیت فعال بوده و شناختی کافی از هلال‌احمر دارد.

حال رأی‌دهندگان به حسن روحانی توقع دارند که رئیس‌جمهوری بدون در نظر گرفتن مناسبات خانوادگی، از بین دو گزینه شورای عالی که روز دوم مهرماه معرفی می‌شود یکی را که صلاحیت ریاست جمعیت هلال‌احمر را دارد انتخاب کند و سکان هلال‌احمر را در اختیار او قرار دهد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
یاسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۷
0
0
خوشم میاد ک با روحانی تا ته قاجارم رفتیم از ارزش پولی تا وضع رفاه مردم .از عقب رفتن به دهه هفتاد در علم هسته ای و فضا تا وضع افتضاح گرونی .دولت فک و فامیل مفت خور تهش میشه وضع الان کشور ک هر مسیولی باید تو یه کشور و یه شهر مشغول خوش گذرونی پیدا کنیم .کاش عاقلانه انتخاب کنیم ن با تکرار .کاش نگران همه باشیم نه خودمون و هوسمون
نظرات شما
captcha