تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با رویداد۲۴:

دولت برای ترمیم فرسودگی سیستم انتقال برق اقدامی نکرده است/ میانگین راندمان نیروگاه‌های ایران ۳۷ درصد است

علی بختیار با اشاره به اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از اتلاف انرژی گفت: باید از نیروگاه‌های کلاس اف استفاده کنیم و نسبت به ایجاد نیروگاه جدید اقدام نکنیم و از این‌رو بایستی بخش تجدیدپذیر را جدی بگیریم.

دولت برای ترمیم فرسودگی سیستم انتقال برق اقدامی نکرده است

رویداد۲۴ شاخص‌ها حکایت از این دارد که مدت‌هاست هدررفت انرژی و برق به بالاترین حد خود رسیده و دولت موظف بود که طبق مصوبه مجلس خطوط فرسوده انتقال انرژی را تعمیر کند تا بیش از این شاهد اتلاف انرژی نباشیم.

از قرار معلوم، وزرات نیرو آن‌طور که انتظار می‌رفت به وظایف خود در این رابطه عمل نکرده و این اتلاف انرژی همچنان پابرجاست. علی بختیار عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به رویداد۲۴ گفت: یکی از مشکلاتی که در شبکه برق کشور داریم مشکلات و تلفات برقی است که نیاز به بودجه مناسب و بهینه‌سازی شبکه دارد.

وی اظهار کرد: بخش زیادی از شبکه برق، مشکلاتی اعم از پایداری و فرسودگی دارد و نیاز به بازسازی جدی در خطوط فشار ضعیف، متوسط و قوی داریم. برای این که بتوانیم راندمان انرژی را در کشور بالا ببریم بایستی اقدامات جدی در بخش تولید انتقال و توزیع انجام دهیم.

بختیار ادامه داد: شدت انرژی در ایران سه برابر دنیاست و باید برای این موضوع که بخشی از آن مربوط به نفت و بخش دیگر در حوزه صنعت و همچنین در بخش تولید و توزیع برق است اقدامات اساسی انجام شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حوزه تولید و توزیع برق، راندمان نیروگاه‌های ما متوسط ۳۷ درصد است و امروزه متوسط راندمان دنیا بالای ۵۰ درصد است و راندمان نیروگاه‌های جدید در اروپا و کشور‌های توسعه‌یافته به بالای ۶۰ درصد نیز افزایش یافته است، ولی پایین بودن راندمان نیروگاه‌های گازی ما معضل اساسی کشور است که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی عنوان کرد: باید از نیروگاه‌های کلاس اف استفاده کنیم و نسبت به ایجاد نیروگاه جدید اقدام نکنیم و از این‌رو بایستی بخش تجدیدپذیر را جدی بگیریم.

بختیار با اشاره به اینکه ایران بزرگترین منابع هیدروکربنی جهان را دارا و رتبه برتر در حوزه منابع خورشیدی دنیا را دارد افزود: ما به اندازه پنج قاره جهان تولید انرژی در کشور داریم و برای این موضوع نیز مجلس اقدامات اساسی انجام داده که آن، تصویب اساسنامه ساتبا و مشخص کردن متولی انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور بوده که اقدام اصولی و مثبت مجلس در این زمینه به شمار می‌رود.

وی تشریح کرد: در خصوص خطوط فرسوده، منابع بودجه آن در بودجه سال ۹۸ آمده و تخصیص لازم برای این بخش توسط سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته نشده و در سال‌های گذشته نیز آن بخشی که مربوط به عوارض بوده را سازمان برنامه و بودجه منابعش را در جا‌های دیگر هزینه می‌کرده که به همین دلیل این موضوع را در کمیسیون انرژی بررسی و اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه کردیم و به دلیل تخطی دولت از این بند قانونی این موضوع به قوه قضاییه ارجاع شد.

نماینده گلپایگان خاطرنشان کرد: در بخش عوارض روستایی، فرسودگی شبکه و... دولت به تکالیف خود به درستی عمل نمی‌کند و در صورتی که کمیسیون مجدداً به این نتیجه برسد که انحراف از بودجه‌ای رخ داده حتماً به موضوع ورود و برخورد جدی خواهد کرد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
0
0
پس غلط میکنه که 30٪ برق عراق را تامین میکنه
این دروغها را بخورد ملت میدهید تا باور کنند که کمبود برق داریم و مسئولش هم یکی از این بزهای ابله سابق است
دروغ است
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان