تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۷ دی ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

سوپ زمستونی خوشمزه + طرز تهیه

زمستان فصل پختن انواع سوپ‌ها و آش هاست. در دستور زیر روش پخت یک سوپ خوشمزه زمستانی آمده است.

غذاهای زمستانی

  رویداد۲۴ مواد لازم
۲ نفر

ورمیشل (رشته سوپ) به اندازه کم
گشنیز و جعفری تازه به مقدار کم
بغلور گندم و جو نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد متوسط
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه نمک و فلفل و کمی زردچوبه
رب ۱ قاشق پر غذاخوری
روغن خیلی کم

مراحل

بلغور گندم و جو را میشوریم خیس میکنیم حدود یک ساعت با آب ولرم بعد توی قابلمه میذاریم بپزه در حد نیم ساعت و به اندازه‌ای که لعاب بندازه

هویج و فلفل دلمه‌ای و پیاز و نگینی خرد میکنیم داخل قابلمه میریزیم کمی بعد گشنیز و جعفری ریز شده میریزیم میذاریم بپزه

بعد از کمی پختن حدود یه ربع بعدش یکم رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و نمک و فلفل و یه کمی روغن

در مرحله آخر من یه دونه از ورمیشلا را خرد کردم داخل سوپ زیاد نباشه یه دونه اون گلوله ای‌ها کافیه، چون زیاد باشه سوپ سفت میشه و درآبلیمو میزنیم به مدت ۱ ساعت میذاریم با شعله متوسط روبه کم بپزه تا جا بیفته.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
0
0
ورمیشل وابلیمو بایدیه ربع آخر ریخته شه تا طعم وشکلشاشون حفظ شه.
نظرات شما
پیشخوان