تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۸ تير ۱۳۹۹

خواص باورنکردنی خربزه

خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود که البته این دو نوع کم آب‌تر از خربزه هستند؛ و بهترین نوع آن‌ها شیرین‌ترین و کم تفاله‌ترین آنهاست به طوری که به راحتی در دهان آب شوند. طالبی شیرین برای اغلب بیماری‌ها تجویز و خوردن آن به هضم غذا کمک می‌کند و گرمک برای یرقان و یبوست مفید است.

خربزه


رویداد۲۴ رفع کننده یبوست و کمک کننده به هضم غذا، افزاینده ادرار و دفع کننده کم خونی و سنگ مثانه و تولیدکننده عرق در بدن.

- تقویت کننده مثانه و دفع کننده زخم‌های داخلی برای درمان کک و مک و لک‌های صورت، گوشت خربزه را له کنید و روی صورت بمالید.
بیشتر بخوانید: خواص باورنکردنی گیلاس
 
- برعکس آنچه که در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می‌خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد.

 خوردن خربزه کال در کسانی که معده‌ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.


 این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب‌های صفراوی می‌شود. زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می‌کند.


- خوردن خربزه به همراه عسل خطرناک و مضر است. افراط در خوردن خربزه تولید ورم روده می‌کند.



خواص خربزه از نظر احادیث:




در آن درد و ناراحتی نیست طعام، نوشابه، میوه، گیاه خوشبو، اشنان، خوشبو کننده و نان خورشت است.




بر باه می‌افزاید مثانه را میشوید در روایتی وارد شده خربزه سنگ مثانه را ذوب میکند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: خواص خوراکی ها
نظرات شما
پیشخوان