تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹
عضو کمیته مبارزه با کرونا:

افراد شرکت‌کننده درتجمعات دوهفته قرنطینه شوند/ تزریق واکسن آنفلوآنزا مرگ‌ومیر کرونا را کاهش می‌دهد

مسعود مردانی گفت: هر زمان واکسن آنفلوآنزا در دسترس گروه‌های در معرض خطر قرا بگیرد باید تزریق شود. نباید این طرز فکر وجود داشته باشد که فرد در تیر، بهمن و دی واکسن آنفلوآنزا را نباید تزریق کند، بلکه واکسن در بدن فرد فاقد، آنتی بادی محافظت کننده ترشح می‌کند.
ویروس کرونا
رویداد۲۴ مسعود مردانی گفت: هر زمان واکسن آنفلوآنزا در دسترس گروه‌های در معرض خطر قرا بگیرد باید تزریق شود. نباید این طرز فکر وجود داشته باشد که فرد در تیر، بهمن و دی واکسن آنفلوآنزا را نباید تزریق کند، بلکه واکسن در بدن فرد فاقد، آنتی بادی محافظت کننده ترشح می‌کند.

در روز‌های اوج کرونا به سر می‌بریم. در این ایام بر اساس گزارشات سخنگوی وزارت بهداشت تعداد مرگ‌ومیر‌های ناشی از کرونا حتی بیش از ۴۰۰ نفر هم رقم خورده است. این آمار فاجعه بار در حالی در کشور رقم می‌خورد که هنوز برخی کرونا را جدی نمی‌گیرند و این بیماری را از خود دور می‌دانند، غافل از اینکه یک بی‌احتیاطی ساده می‌تواند به قیمت مرگ و زندگی افراد تمام شود.

تزریق واکسن آنفولانزا در هر زمان بلامانع است

مسعود مردانی، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره تاثیرات زدن واکسن آنفلوآنزا در دی و اثربخشی آن به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: هر زمان واکسن آنفلوآنزا در دسترس گروه‌های در معرض خطر قرا بگیرد باید تزریق شود. نباید این طرز فکر وجود داشته باشد که فرد در تیر، بهمن و دی واکسن آنفلوآنزا را نباید تزریق کند، بلکه واکسن در بدن فرد فاقد، آنتی بادی محافظت کننده ترشح می‌کند.

او افزود: افرادی که تاکنون به واکسن آنفلوآنزا دسترسی نداشتند نباید در تجمعات شرکت کنند. تزریق واکسن آنفلوآنزا در هر زمانی برای گروه‌های در معرض خطر بلامانع است.

این پزشک عفونی درباره تاثیر واکسن آنفلوآنزا در مصونیت فرد در برابر کرونا تاکید کرد: واکسن آنفلوآنزا فقط منجر به مصونیت در برابر این بیماری می‌شود. هرچند بر اساس مطالعات اخیر افرادی که واکسن آنفلوآنزا تزریق می‌کنند در صورت ابتلا به کرونا مرگ‌ومیرشان کاهش پیدا می‌کند.
بیشتر بخوانید: علت مرگ و میر بالای کرونا در ایران چیست؟/ چه کار کنیم که مرگ و میر ناشی از کرون کاهش پیدا کند؟

برای بسیاری از افراد قرنطینه دو هفته‌ای الزامی است

او در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است هم‌اکنون تست مثبت کاذب وجود داشته باشد، افزود: فرد در صورتی که حتی تستش مثبت یا منفی کاذب باشد باید به قرنطینه رفته و به رعایت نکات بهداشتی بپردازد.

مردانی ادامه داد: اگر فردی یکی از اعضای خانواده‌اش یا یکی از همکارانش به کرونا مبتلا شود و فرد در دو هفته اخیر با او در ارتباط بوده یا فردی در دو هفته اخیر به مسافرت رفته یا در تجمعات شرکت کرده در صورتی که حتی تستش منفی باشد، با این فرضیه که تستش منفی کاذب است باید خود را تا دو هفته قرنطینه کند.

به گفته این پزشک افرادی که در تجمعات شرکت می‌کنند باید دو هفته خود را قرنطینه کرده تا از ابتلای دیگران جلوگیری شود.

مردانی درباره وضعیت بیماری افرادی که دوباره به کرونا مبتلا می‌شوند، گفت: عفونت دوباره در کرونا نادر است و در صورت ابتلای دوباره به شکل خفیف بروز می‌کند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
نظرسنجی
بهترین گزینه برای ریاست مجلس دوازدهم چه کسی است؟
پیشخوان