تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

نان به زودی دوباره گران می‌شود

حشمت‌الله عسگری، معاون استاندار تهران گفت: با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها در حال بحث و بررسی در کارگروه‌های استانی و ستاد تنظیم بازار کشور هستیم. به زودی شاهد تصمیم گیری در این حوزه خواهیم بود و با هدف پوشش بخشی از هزینه‌ها، قیمت‌ها را اعلام خواهیم کرد.

نان به زودی دوباره گران می‌شود

رویداد۲۴| معاون استاندار تهران گفت: توصیه می‌کنیم که واحدهای نانوایی ما در چارچوب ضوابط کار کنند چرا که اگر تخلفی صورت بگیرد، امکان بخشش وجود ندارد.

نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین اقلام مصرفی در سفره مردم، این روزها با چالش‌های زیادی روبروست؛ تخلفاتی شامل کم‌فروشی، گران‌فروشی، استفاده غیرمجاز از افزودنی‌ها و دلالی آرد، علاوه بر ایجاد بحران در کیفیت نان موجب بروز فساد در فرآیند توزیع یارانه آرد نیز شده است.

حشمت‌الله عسگری درباره وضعیت آرد و نان در استان تهران اظهار کرد: با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها در حال بحث و بررسی در کارگروه‌های استانی و ستاد تنظیم بازار کشور هستیم. به زودی شاهد تصمیم گیری در این حوزه خواهیم بود و با هدف پوشش بخشی از هزینه‌ها، قیمت‌ها را اعلام خواهیم کرد.

وی با اشاره به افزایش بازدیدها در حوزه آرد و نان در سطح استان تهران، گفت: بازدیدها از نانوایی‌های سطح استان به صورت حداکثری در حال انجام است و از اختیاراتی که اخیرا از سران سه قوه دریافت کردیم، به شکل حداکثری استفاده خواهیم کرد.

معاون اقتصادی استانداری تهران اضافه کرد: این اختیارات بسیار بازدارنده و امکان پلمب برای ما فراهم شده است. توصیه می‌کنیم که واحدهای نانوایی ما در چارچوب ضوابط، فعالیت کنند؛ چرا که اگر تخلفی صورت بگیرد، امکان بخشش وجود ندارد.

منبع: شرق

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قیمت نان ، نان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
France
|
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
0
0
با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها....
توجیح خوبی برای گران کردن اجناس است یک روز گرانی دلار یک روز با ارزانی دلار بهانه ی قطع برق یک روز قطع آب یک روز گرانی اجاره و مالیات یک روز....
این روزها اگر به بازار سری بزنید فروشنده ها با این که دلار پایین آمده همین بهانه ها را می آورند.
ولی در عوض وقتی در اسفندماه آقایان می خواهند سطح حقوق کارگر و کارمند را بالا ببرند انگار می خواهند سکته کنند
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
0
1
برق نانواها را تامين کنيد اگر عرضه اينکار را نداريد حداقل کمک يا تسهيلات فراهم کنيد که ژنراتور بخرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
0
0
در صورتی که افزایش قیمت نان همراه با افزایش قیمت آرد فروخته شده به نانوا و همچنین افزایش قیمت گندم فروخته شده به کارخانه های آرد باشد خوب است.
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
0
0
شما به غیر از گرانی و اختلاس واقعا کاره دیگه ای بلد هستید ؟
نظرات شما