تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر

حمله تند یک نماینده سابق به وزارت خارجه؛ به تنظیمات کارخانه سیستم «پهلوی» برگشته‌اید

عباس‌زاده مشکینی با حمایت از اظهارات جنجالی قاسمیان نوشت: انگار همزمان با برگشتن سیستم آل سعود به تنظیمات کارخانه بنی امیه، برخی از حضرات مسئول در تهران (ام القرای جهان اسلام) هم به تنظیمات کارخانه سیستم پهلوی برگشته‌اند.

محمود عباس زاده مشکینی

رویداد۲۴| محمود عباس زاده مشکینی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: مواضع عجولانه و غیر اصولی و محافظه کارانه جناب دکتر عراقچی و برخی از مسئولان کشور در قبال اقدام الهی و تکلیف گرایانه مجاهد فی سبیل الله جناب آقای قاسمیان نشان می‌دهد حضرات مدعی انقلابیگری و دیانت و …تقویت ارتباط با آل سعود را، از “اوجب واجبات “ می‌دانند؟!

وی افزود: اگر استدلال و منطق این قماش مسئولان جمهوری اسلامی ایران (در خالی کردن پشت جناب آقای قاسمیان حفظ الله تعالی) قابل توجیه فرض شود!

این نماینده پیشین نوشت: انگار همزمان با برگشتن سیستم آل سعود به تنظیمات کارخانه بنی امیه، برخی از حضرات مسئول در تهران (ام القرای جهان اسلام) هم به تنظیمات کارخانه سیستم پهلوی برگشته‌اند؟! کجاست حرارت آرمانگرایی حضرات؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
مردک بی‌شعور نفهم مگر این مملکت ملک طلق بابات آن است که هر هر جا و مکان و زمان هر غلطی می خواهید می کنید و هر حرفی می خواهید می زنید و ملیت باید به آتش حماقت و خود بزرگ پنداری شماها بسوزند لعنتی ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
یعنی چه قاسمیان خودش چندین خانه عفاف تاسیس کرده و حالا به عربها توهین میکنه .رطب خورده منع رطب کی کند ؟ تو هم دیگه از رده خارج شدی پس ببند .
سیدضیاء
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
زیاد ناراحت نشید عزیزان ،،،
از قدیم گفتند کبوتر با کبوتر ، باز با باز....
تفکرات این دو نمودی از رفتارهای اجتماعی شون هم هست ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
مرتیکه متحجر بی مغز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
ببند دهنت رو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
2
این دیگه چقد یابو تشریف داره یابوی خیلی تندرویی هم هست انگار، مقدس نماهای دروغ گوی ریاکار فقط فکر جیبشونن
نظرات شما