تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۹ نظر

ادعای انگلیس: ایران مسیر دیپلماسی را انتخاب نکرده/ ناگزیر به فعال‌سازی «اسنپ‌بک» شدیم

وزیر خارجه انگلیس در سخنرانی خود در پارلمان مدعی شد ایران به تعهدات هسته‌ای پایبند نبوده و به همین دلیل سه کشور اروپایی ناگزیر به فعال‌سازی مکانیزم موسوم به «اسنپ‌بک» شده‌اند؛ ادعایی که با مخالفت صریح جمهوری اسلامی ایران و همچنین روسیه و چین روبه‌رو شده است.

انگلیس: ایران مسیر دیپلماسی را انتخاب نکرده است

رویداد۲۴|  «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس روز دوشنبه در سخنرانی خود در مجلس عوام انگلیس ادعا کرد: «با تأسف باید اطلاع دهم که ایران به تعهدات قانونی خود پایبند نبوده و مسیر دیپلماسی را انتخاب نکرده است، بنابراین ما ناچار شدیم روند بازگرداندن تحریم‌ها را آغاز کنیم.»

طبق گزارش منابع انگلیسی، او افزود: «من بارها گفته‌ام اجازه نخواهم داد مهلت اسنپ‌بک بدون دستیابی به توافقی پایدار و جامع به پایان برسد. این مسئله نباید از دستورکار شورای امنیت سازمان ملل خارج شود.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که جمهوری اسلامی ایران بارها بر ماهیت کاملاً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود تأکید کرده و اقدام سه کشور اروپایی را ناموجه، غیرقانونی و فاقد هرگونه مبنای حقوقی دانسته است. مقامات ایران هشدار داده‌اند که اروپا با چنین اقداماتی عملاً نقش بی‌طرف خود را کنار گذاشته و به مجری سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

همچنین روسیه و چین به‌عنوان ۲ عضو دائم شورای امنیت بارها تأکید کرده‌اند که اروپا هیچ صلاحیت حقوقی برای توسل به این سازوکار ندارد. به گفته این کشورها، طرف‌های اروپایی با عدم اجرای تعهدات برجامی خود و همراهی با خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸، اساساً مشروعیت استفاده از مکانیسم ماشه را از دست داده‌اند.

انتقاد لمی از اقدامات اسرائیل 

وزیر خارجه انگلیس در بخش دیگری از سخنانش به بحران انسانی در غزه اشاره کرد و گفت: «من از سرسختی دولت اسرائیل در جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه خشمگین هستم. وضعیت غزه فاجعه‌ای دست‌ساز است و به مرحله قحطی رسیده است.»

لمی افزود: «ما نیازمند یک پاسخ بشردوستانه عظیم هستیم. سازمان‌های امدادرسان، کارکنان بهداشتی و انبارهای کمک‌های غذایی باید فوراً اجازه فعالیت پیدا کنند.»

او اعلام کرد انگلیس ۱۵ میلیون پوند کمک بشردوستانه جدید برای ارائه خدمات پزشکی به غزه اختصاص می‌دهد و این منابع به سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان جهانی بهداشت و نهادهای امدادی خواهد رسید.

وزیر خارجه انگلیس همچنین با انتقاد از تداوم ساخت‌وسازهای غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری گفت: «اقدام اخیر اسرائیل برای توسعه شهرک‌ها در منطقه E1 مانعی جدی بر سر ایجاد کشور مستقل فلسطین است و نباید اتفاق بیفتد.»

سخنان لمی علیه ایران در حالی مطرح می‌شود که ایران، روسیه و چین به‌طور یک‌صدا مشروعیت اقدام اروپا را رد کرده‌اند. 

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
دیوید لمی بی ادب وزیر امور خارجه انگلیس جنایتکار هنوز هم و باز هم درک نمی کند، نمی داند، نمی فهمد و توجه نمی کند و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. تروئیکای اروپایی هنوز به تعهدات خود در برجام عمل نکرده‌اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
دیوید لمی بی ادب وزیر امور خارجه انگلیس جنایتکار هنوز هم و باز هم درک نمی کند، نمی داند، نمی فهمد و توجه نمی کند و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. تروئیکای اروپایی هنوز به تعهدات خود در برجام عمل نکرده‌اند.


دیوید لمی بی ادب وزیر امور خارجه انگلیس جنایتکار هنوز هم و باز هم درک نمی کند، نمی داند، نمی فهمد و توجه نمی کند و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. تروئیکای اروپایی هنوز به تعهدات خود در برجام عمل نکرده‌اند.
1 - مذاکره از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است پس ادامه مذاکره ایران با انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و... باز هم غلط و اشتباه است.
2 - گفت و گو از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است پس ادامه گفت وگو ایران با انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و... باز هم غلط و اشتباه است.
3 - توافق هسته ای برجام، مذاکرات وین و... از سال 1394 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است پس ادامه مذاکرات ایران با انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و... باز هم غلط و اشتباه است.

از نظر ما اروپا از برجام خارج شده است! از نظر ما اروپا از برجام خارج شده و به همین دلیل به لحاظ حقوقی اجازه اسنپ بک ندارد.
برای همه مردم ایران ثابت شده است که اروپا جنایتکار نوکر آمریکا جنایتکار است و هم به طور مستقیم، علنی و آشکار از آمریکا جنایتکار دستور می گیرد پس سوال اینجاست که پس چرا ایران از سال 1392 تاکنون با نوکر آمریکا مذاکره و همه جانبه همکاری کرده است و هنوز هم و باز هم مذاکره و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا جنایتکار آن را کنار نمی گذارد. اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اروپا جنایتکار آن را کنار نمی گذارد. اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اسرائیل جنایتکار آن را کنار نمی گذارد.
تروئیکای اروپایی به دلیل نقض مکرر تعهدات برجامی، صلاحیت استفاده از اسنپ‌بک را ندارند
و این در حالی است که ایران از سال 2015 تاکنون به برجام پایبند بود/ ولی اما متأسفانه اروپا جنایتکار به تعهدات خود عمل نکرده است و هنوز هم عمل نمی کند چرا؟
فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران برای سه کشور اروپایی جنایتکار وهم برای مزدورانشان گران تمام خواهد شد و گران تمام می شود. با کسی شوخی نداریم همه کشتی های سه کشور اروپایی را در خلیج فارس نابود می کنیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
مشکل اصلی کشورما این است که 100 درصد فقط دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس از سال 1357 تاکنون در مورد خیانت ها و جنایت های انگلیسی ها جنایتکار و مزدورانشان کوتاهی کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
انگلیس جنایتکار ثابت کرده است و نشان داده است که به دنبال حل مسئله هسته‌ای از راه‌های دیپلماتیک نیست و از سال 1392 تاکنون هم نبوده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
اروپایی‌ها جنایتکار همان کاری را انجام می‌دهند که ترامپ جنایتکار به آن‌ها دیکته کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
مکانیسم ماشه برای اعمال تحریم‌ها علیه ایران به معنای پایان دیپلماسی است و هم در خلیج فارس و منطقه خاورمیانه از انگلیس انتقام می گیریم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
دلیل و علت سکوت سید عباس عراقچی ناتوان و عاجز در دخالت و مذاخله وزیر امور خارجه انگلیس جنایتکار در مورد امور داخلی ایران و توافق هسته ای برجام و... چه چیست
همکاری ایران با آژانس باز هم غلط و اشتباه است چون به خاطر که آژانس به همراه آمریکا و سه کشور اروپایی در مذاکره و توافق هسته ای برجام به ایران خیانت کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا انگلیس جنایتکار آن را کنار نمی گذارد.
انگلیس جنایتکار خودش سلاح هسته ای در اختیار دارد پس انگلیس حق صلاحیت مذاکره در باره سلاح هسته ای با ایران را ندارد.
مذاکره عراقچی و... با انگلیس جنایتکار خیانت به مردم و کشور محسوب می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
آمریکا جنایتکار از سال 1917 تاکنون شریک جرم جنایت های اسرائیل جنایتکار بوده است.
انگلیس جنایتکار از سال 1917 تاکنون شریک جرم جنایت های اسرائیل جنایتکار بوده است.

از سال 1917 تاکنون در هر جای دنیا جنایتی رخ می دهد که دست آمریکا جنایتکار در کار است.
از سال 1917 تاکنون در هر جای دنیا جنایتی رخ می دهد که دست انگلیس جنایتکار در کار است.
نظرات شما