تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

ثبت نام ۵.۲ میلیون نفر برای ۷۳ هزار خودرو | شانس برنده شدن کمتر از ۱.۵ درصد شد!

تا این لحظه بیش از پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برای خرید ۷۳ هزار محصول ایران خودرو ثبت‌نام کرده‌اند، اما با توجه به ادامه ثبت‌نام تا ساعت ۲۴ امشب، احتمال برنده شدن هر متقاضی ممکن است به حدود یک درصد کاهش یابد.

ثبت نام ۵.۲ میلیون نفر برای ۷۳ هزار خودرو / شانس برنده شدن کمتر از ۱.۵ درصد شد

رویداد۲۴| به گزارش سایت دیده بان ایران؛  تا این لحظه بیش از پنج میلیون و 200 هزار نفر برای خرید 73 هزار محصول ایران خودرو ثبت‌نام کرده‌اند، اما با توجه به ادامه ثبت‌نام تا ساعت 24 امشب، احتمال برنده شدن هر متقاضی ممکن است به حدود یک درصد کاهش یابد.

طرح جدید فروش ایران خودرو ویژه متقاضیان عادی بدون نیاز به افتتاح حساب وکالتی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده است. 

تا این لحظه در این طرح فروش خودرو، بیش از پنج میلیون و 200 هزار نفر برای خرید 73 هزار خودرو ثبت‌نام کرده‌اند؛ به این ترتیب شانس برنده شدن هر متقاضی کمتر از یک و نیم درصد، معادل یک نفر از هر 70 نفر است.

در این دوره از فروش، متقاضیان عادی از این مرحله بدون نیاز به افتتاح حساب وکالتی می‌توانند ثبت‌نام کنند و همین موضوع باعث افزایش چشمگیر میزان ثبت‌نامی‌ها شده است.

در هشتمین دوره ثبت درخواست خرید محصولات ایران خودرو؛ پژو 207، تارا، سورن، دنا و رانا پلاس در قالب فروش فوری با موعد تحویل 30 روزه، فوق‌العاده با موعد تحویل 90 روزه و پیش‌فروش با موعد تحویل حداقل چهار ماه پس از انعقاد قرارداد عرضه شده است.

 

متقاضیان تا ساعت 24 امشب 13 مهر 1404 فرصت دارند با مراجعه به سامانه ikcosales.ir ثبت‌نام کنند و هر متقاضی مجاز به انتخاب فقط یک دستگاه خودرو است.

 

قرعه‌کشی اولویت‌بندی متقاضیان واجد شرایط با حضور مراجع نظارتی چهارشنبه 16 مهر برگزار می‌شود و نتایج آن از طریق سامانه ایران‌خودرو به نشانی ikcopress.ir اعلام خواهد شد

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: بازار خودرو
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
0
0
نه بابا اشتباه میکنید وضعیت اقتصادی خیلی بد شده به قول زیبا کلام یک سوم مردم ایران زیر خط فقر هستن مگه میشه مردمی که محتاج نون شب هستن و کرایه خونه ندارن بدن و همشون حاشیه نشین شدن بیش از ۵میلیونشون بتونن ماشین بخرن و براش ثبت نام کنن😁🤣
اکثریت ملت.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
0
0
آقای عزیز دلالان می‌خرند. مملکت ما دیگه دولت کاره ایی نیست .فساد سرتاپای کشور رو گرفته. یکی یک شبه ده میلیارد ش میشه سی میلیارد ویکی هشتش گرو نهش .بی عدالتی بی حد وحساب .اونوقت کسی میخواد بیست سال پدر خودشو و مغزشو دربیاره بشه مهندس یا دکتر .اگر هم بشه اونم گوش مردم رو میبره .خدایا رحمی به ملت ایران
نظرات شما