تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۱ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

ادعای مهمان برنامه تاکر کارلسون: ناتو با مهندسی آب‌وهوا بدنبال بی ثباتی در ایران است

دین وینیگتن، دیشب در برنامه تاکر کارلسون مدعی شد که برنامه مهندسی آب‌وهوا تئوری توطئه نیست و ناتو سالها است که از این تکنولوژی به عنوان ابزار جنگی علیه کشورهایی مثل ایران برای ایجاد قحطی، حذف باران، ازبین بردن منابع غذایی و برهم زدن جمعیت و بی‌ثبات‌سازی استفاده می‌کند!
تاکر کارلسون
 
کد ویدیو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: تاکر کارلسون ، ناتو
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ندا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
0
0
این واقعا جنگی است در همه ابعاد. یک هجمه ناجوانمردانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
0
0
نوچه عرزشی صادراتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
1
2
برنامه اصلی ناتو برای از بین بردن و تغییر ترکیب جمعیتی ایران و نابود کردن نسل و هویت ایرانی وارد کردن میلیونها افغانی به ایران است که با همدستی طالبان و نفوذیهای داخلی به سرعت در حال اجرا ست. مرحله اول که وارد کردن افغانها بود اجرا شد واکنون و در مرحله دوم شاهدیم که در مجلس توسط نفوذیها چه قوانین حمایتی برای سرعت بخشیدن به اسکان ، رخنه و رسوب افغانها در ایران در حال تصویبه و دیدیم که چگونه با وجود همکاری گسترده افغانها با موساد در جنگ ۱۲ روزه چطور با اعتراض و هیاهوی همین کشورهای عضو ناتو و عوامل داخلی اینها ، طرح اخراج افغانها از کشور متوقف شد.
جمعیت افغانیها در ایران اکنون از جمعیت کل کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشتر است و با نرخ بسیار بالای زاد ولد افغانها و در برابر کاهش نرخ باروری ایرانیان، ظرف چند دهه آینده ایران به کشوری با اکثریت افغانی تبدیل میشود که پشتیبانی قدرتهای جهانی و دشمنان ایران رو دارند و مردم ایران به سرنوشت مردم فلسطین دچار خواهند شد ، این دقیقا نقشه ناتو برای ایران است که بسیار حساب شده داره پیش میره.
نظرات شما