تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۴

نویدکیا: آسانی را اول ما پیدا کردیم اما ۲ میلیون دلار خواست

محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان، فاش کرد یاسر آسانی پیش از استقلال مورد توجه این تیم بود اما درخواست ۲ میلیون دلاری او مانع توافق شد؛ بازیکنی که اکنون با گلزنی‌هایش در استقلال به ستاره لیگ تبدیل شده است.

یاسر آسانی

رویداد۲۴| وینگر آلبانیایی استقلال با حواشی زیاد از لیگ کره جنوبی راهی این تیم شد، اما درخشش او در بازی‌های فصل جاری آبی‌ها تمام آن اتفاقات را پاک کرده و حالا همه اهالی فوتبال ایران در مورد گلزنی‌های یاسر آسانی صحبت می‌کنند.

آسانی اثرگذاری چشمگیری در رسیدن تیم ساپینتو به رده سوم جدول داشته است. تیمی که در بازی‌های پشت سرگذاشته، نوسان زیادی داشت، اما به هرحال با عنوان بهترین خط حمله خودش را به پایان نیم‌فصل اول رساند و در کنارش به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا۲ صعود کرد.

اما نکته جالب توجه در ماجرای حضور آسانی در فوتبال ایران، اینکه او قبل از استقلال، مورد توجه یک تیم لیگ برتری دیگر قرار داشت. با اعلام محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان اولین نفری بوده که به دنبال جذب آسانی رفته، اما بازیکن وقت گوانگجو با باشگاه اصفهانی به توافق نمی‌رسد.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما