تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

سفر‌های خارجی برای دسترسی به اینترنت قیمت بلیت هواپیما را نجومی کرد!

در پی قطع اینترنت، خبر‌ها حاکی از آن است شماری از مدیران کسب‌وکار‌هایی که فعالیت‌شان به ارتباط با کشور‌های خارجی و بازار‌های جهانی گره خورده، مجبور شده‌اند به کشور‌های همسایه سفر کنند.

قیمت بلیت هواپیما

رویداد۲۴| مدیران کسب‌وکار‌هایی که فعالیتشان به «ارتباط با کشور‌ها و بازار‌های جهانی» وابسته است، قطعی اینترنت را با «سفر اجباری به کشور همسایه» جبران کرده‌ا‌ند؛ اما برای این مدل برقراری ارتباط تجاری، هزینه هم می‌دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، ترافیک پرواز به ترکیه باعث شده قیمت بلیت هواپیما تا سه‌برابر هفته‌های قبل افزایش یابد. اما این شوک مسافرتی تنها بازتاب شرایط موجود نیست؛ در حال حاضر خیلی از پرواز‌ها به مقصد اروپا از فرودگاه امام خمینی (ره) برای مسافرانی که پیش‌تر سفرشان را تنظیم کرده بودند، لغو یا تعلیق شده است. اینجا هم، ردپای قطعی‌اینترنت دیده می‌شود.

قطع اینترنت در ایران، نه تنها ارتباط افراد با هم را دچار اختلال کرده، بلکه تبعات منفی بر بسیاری از کسب و کار‌ها داشته که نمونه آن، صنعت گردشگری است. این روز‌ها شاهد سرگردانی مسافرانی هستیم که با ایرلاین‌های خارجی بلیت سفر تهیه کرده بودند. این گروه از گردشگران تماس‌های مکرری با فرودگاه داشتند و برخی ناچار به مراجعه حضوری شدند. در فرودگاه به آنها گفته شد قطعی اینترنت موجب اختلالاتی در این زمینه شده است. از سوی دیگر برخی صاحبان کسب و کار که نیاز فوری به اینترنت دارند نیز ناچار شده‌اند خود را به کشور‌های همسایه برسانند تا تعهدات خود را انجام دهند. این موضوع باعث شده هزینه تهیه بلیت برای برخی کشور‌های همسایه چند برابر شود.

منبع: دنیای اقتصاد
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: بلیت هواپیما
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
5
1
تا شما باشین بنزین رو اتیش نریزین امنیت ملی شوخی نداره
زد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
0
0
رویداد حتما تاکید کن که قطع شدن اینترنت باعث افسردگی و ناراحتی در ماها می‌شود و در شرایطی که کشور به نشاط نیاز دارد افسردگی ماها به صلاح نیست
نظرات شما