هند ادعای همکاری با آمریکا برای حمله به ایران را رد کرد
وزارت امور خارجه هند ادعاهایی مبنی بر اینکه به نیروی دریایی آمریکا اجازه استفاده از بنادرش در جنگ علیه ایران را داده است، رد کرد.

رویداد۲۴| وزارت امور خارجه هند شامگاه چهارشنبه با انتشار بیانیهای هرگونه ادعایی درباره استفاده نیروی دریایی آمریکا از بنادرش برای حمله به ایران را رد کرد.
طبق گزارش بخش انگلیسیزبان «الجزیره»، «داگلاس مکگرگور» مشاور سابق وزیر جنگ آمریکا در شبکه خبری راست افراطی وان آمریکا (OAN) ادعا کرده بود که کشتیهای نیروی دریایی آمریکا ممکن است در بحبوحه این درگیری از بنادر هند استفاده کنند.
وزارت امور خارجه هند گفت: «ادعاهایی که در OAN، یک کانال مستقر در آمریکا مبنی بر استفاده نیروی دریایی آمریکا از بنادر هند مطرح میشود، جعلی و نادرست است. ما به شما در مورد چنین اظهارات بیاساس و ساختگی هشدار میدهیم.»
خبر های مرتبط


