طرح جدید حمایتی برای این شهروندان راهاندازی شد
سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامهی فعلی دولت تداوم روند تخصیص کتلابرگ است و منابع مالی لازم برای ادامهی این کار در سال آینده پیشبینی شده است.

رویداد۲۴| ایمان زنگنه تاکید کرد: خوشبخانه عکلیات خرید با کالابرگها در جریان است و گزارشها نشان از آن دارد که روند کنونی عادی است و مردم قادر به خرید اقلام موردنیازشان با کالابرگ هستند.
وی گفت:سومین و آخرین گروه مشول کالابرگ در روز بیست و پنج امکان خرید با کالابرگ را خواهند یافت. این گروه کسانی هستند که عدد آخر کد ملی شان ۷ و ۸ و ۹ است.
وی تاکید کرد: مشمولان کالابرگ تا پایان فروردین ماه فرصت دارند از این اعتبار برای استفاده کنند.وی در جواب این پرسش که آیا پس از پایان فروردین ماه، روند تخصیص کالابرگ تداوم خواهد داشت یا خیر؟ گفت: سیاست دولت در شرایط فعلی حذف کالابرگ نیست. این سیاست حمایتی برقرار است چرا که منابع مالی لازم برای تامین کالابرگ پیشبینی شده است.
خبر های مرتبط



تو جیب ما رو با تورم و تعرفه و مالیات نزن، حمایت پیشکش
