تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۵

ادعای نتانیاهو درباره نبرد در بنت‌جبیل لبنان

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، امروز(چهارشنبه) گفت که نیروهای اسرائیلی به ضربه زدن به حزب‌الله ادامه می‌دهند. او مدعی شد: «ما در آستانه یکسره کردن نبرد در بنت‌جبیل هستیم.»

رویداد۲۴|  نتانیاهو در یک ویدئوی ضبط‌شده تأکید کرد: «به ارتش اسرائیل دستور داده‌ام که به تقویت منطقه امنیتی ادامه دهد.»

او افزود: «ما در حال برگزاری مذاکراتی هستیم که اولین مذاکرات با لبنان در بیش از ۴۰ سال گذشته است و هدف آن خلع سلاح حزب‌الله و برقراری صلح پایدار می‌باشد.»

وی ادامه داد: «دوستان آمریکایی ما ما را به طور مستمر از تماس‌های خود با ایران مطلع می‌کنند و اهداف ما با یکدیگر همخوانی دارد.»

نتانیاهو در بخش دیگری از سخنان خود درباره ایران گفت: «با توجه به احتمال ازسرگیری درگیری‌ها، ما برای هر سناریویی آماده هستیم.»

او اشاره کرد که «هنوز زود است که بتوان تعیین کرد مذاکرات با ایران چگونه به پایان خواهد رسید یا حتی چگونه پیش خواهد رفت.»

منبع: شفقنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما