تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

سی‌بی‌اس: عبور دو ناوشکن آمریکایی از تنگه هرمز زیر حملات ایران

بنابر اعلام یک رسانه آمریکایی به نقل از مقامات دفاعی آمریکا، دو ناوشکن نیروی دریایی این کشور روز دوشنبه پس از عبورد از تنگه هرمز و پشت سرگذاشتن رگباری از حملات ایران وارد خلیج فارس شدند.
سی‌بی‌اس: عبور دو ناوشکن آمریکایی از تنگه هرمز زیر حملات ایران

ناوشکن آمریکایی

رویداد۲۴| به گفته مقامات ایالات متحده، ناوشکن‌های «یواس‌اس تراکستون» (USS Truxtun) و (USS Mason) که با پشتیبانی هلیکوپتر‌های آپاچی و دیگر هواپیما‌ها حرکت می‌کردند، هنگام عبور از تنگه هرمز با تهدید‌های هماهنگ مواجه شدند.

به گزارش یورونیوز به نقل از سی‌بی‌اس، به گفته این مقامات، ایران در «رگباری مستمر» از قایق‌های کوچک، موشک‌ها و پهپاد‌ها علیه این دو ناوشکن استفاده کرد. با این حال، به‌رغم شدت حملات، هیچ‌یک از شناور‌های آمریکایی مورد اصابت قرار نگرفتند.

گفتنی است سپاه پاسداران عبور هر کشتی نظامی متعلق یه آمریکا از تنگه هرمز را تکذیب کرده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
0
0
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی وحشیانه از پیش طراحی شده بود. آمران و عاملان این جنایت جنگی باید مواخذه شده و به دست عدالت سپرده شوند و این در حالی است که ایران در این مدت 2 ماه است متأسفانه در مورد جنایت های آمریکا جنایتکار هیچ کاری و اقدامی از طریق دادگاه های بین المللی و دادگاه لاهه نکرده است چرا؟

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا جنایتکار مرتکب جنایتکار جنگی و جنایت علیه بشریت شده است و باید فوری و سریع در دادگاه بین المللی محاکمه و مجازات شود.

نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار مرتکب جنایتکار جنگی و جنایت علیه بشریت شده است و باید فوری و سریع در دادگاه بین المللی محاکمه و مجازات شود.

نیروی دریایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار مرتکب جنایتکار جنگی و جنایت علیه بشریت شده است و باید فوری و سریع در دادگاه بین المللی محاکمه و مجازات شود.
نظرات شما
captcha