تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۷ نظر

کویت کاردار ایران را احضار کرد

در پی پاسخ ایران به تجاوز نظامی بامداد امروز آمریکا، وزارت امور خارجه کویت اعلام کرد که کاردار ایران را احضار کرده و دو دیپلمات ایرانی را عنصر نامطلوب خوانده است.
کویت کاردار ایران را احضار کرد

رویداد۲۴| در پی ادامه تجاوز نظامی آمریکا به مناطق جنوبی ایران از مبدا پایگاه‌هایش در کشورهای منطقه و پاسخ موشکی و پهپادی ایران به این حملات، وزارت امور خارجه کویت امروز اعلام کرد که کاردار ایران را احضار کرده و یادداشت اعتراضی رسمی و تصمیم این کشور مبنی بر اخراج دو دیپلمات ایرانی را به او ابلاغ کرده است.

بامداد امروز رسانه‌های عربی از انفجارهایی در پایگاه‌های «علی‌السالم» و «عریفجان» محل استقرار نظامیان آمریکایی در کویت خبر دادند. فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) هم در بیانیه‌ای حملات موشکی ایران به پایگاه‌های خود در غرب آسیا را تأیید کرد.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
1
0
دولت کویت جنایتکار باید پاسخگوی حمایت خود از جنایات آمریکا باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
سئوال اینجاست که نیرو‌های آمریکایی از سال 2001 تاکنون در کویت، منطقه خاورمیانه و غرب آسیا چه غلطی می کنند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
اگر از خاک امارات علیه ایران اقدامی شود پاسخ کوبنده و پشیمان کننده خواهیم داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
1
0
هر گونه تهدید و تجاوز پاسخ کوبنده‌ای دریافت خواهد کرد
آمریکا، اسرائیل و دشمنان کشورمان در صورت هر گونه تهدید و تجاوز، پاسخ کوبنده‌ای دریافت خواهند کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
1
0
در دی ماه سال 1404 به جنایتکاران هشدار داده بودیم که تجاوز و حمله به ایران برای آمریکایی ها جنایتکار و مزدورانشان گران تمام خواهد شد و گران تمام می شود.

و این در حالی است که جهان تاوان جنایت جنگی و جنایت بشریت دولت وحشی آمریکا جنایتکار را می‌دهد.
و این در حالی است که جهان تاوان جنایت جنگی و جنایت بشریت نیروی دریایی و نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار را می‌دهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
1
0
حملات اسرائیل بیش از ۳ هزار کشته بر جا گذاشته است بیش از ۳۰۰۰ کشته، بیش از یک میلیون آواره و هزاران خانه ویران شده را متحمل شده است. سئوال اینجاست که پس مدعیان دروغین حقوق بشر سگ دست نشانده رئیس بی ادب شورای امنیت سازمان ملل متحد کجا هستند.

حملات اسرائیل بیش از ۳ هزار کشته بر جا گذاشته است بیش از ۳۰۰۰ کشته، بیش از یک میلیون آواره و هزاران خانه ویران شده را متحمل شده است. سئوال اینجاست که پس مدعیان دروغین حقوق بشر سگ دست نشانده رئیس بی ادب شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد کجا هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
0
کویت جنایتکار از نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار کمک، حمایت و پشتیبانی مالی و نظامی کرده است و باید مجازات شود
و این در حالی است که ما در دی و بهمن ماه سال 1404 به همه جنایتکاران جنگی هشدار داده بودیم که هر گونه تجاوز و حمله به ایران برای آمریکا جنایتکار و هم مزدورانشان گران تمام خواهد شد و گران تمام می شود و از آمریکا جنایتکار و هم مزدورانشان انتقام می گیریم ولی اما متأسفانه جنایتکاران جنگی توجهی نکردند.
نظرات شما
captcha