تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

فارس: دو دانشجوی دانشگاه تهران اخراج شدند

فارس نوشت: شورای انضباطی بدوی دانشگاه تهران دو دانشجوی دخیل در اغتشاشات اسفند‌ماه را به دلیل تخلفات انضباطی از جمله ایجاد آشوب و اخلال در روند آموزشی، به اخراج محکوم کرد.
فارس: دو دانشجوی دانشگاه تهران اخراج شدند

رویداد۲۴| شورای انضباطی بدوی دانشگاه تهران دو دانشجوی دخیل در اغتشاشات اسفند‌ماه را به دلیل تخلفات انضباطی از جمله ایجاد آشوب و اخلال در روند آموزشی، به اخراج محکوم کرد.

دو دانشجوی دانشگاه تهران که اسفند ماه در ایجاد التهاب در فضای دانشگاه نقش داشتند با رأی شورای انضباطی بدوی این دانشگاه به اخراج محکوم شدند.

بر اساس اعلام منابع مطلع، این دو دانشجو در جریان ناآرامی‌های اسفند ماه با اقداماتی از جمله سوزاندن پرچم جمهوری اسلامی ایران، ایجاد آشوب در محیط دانشگاه و اخلال در روند آموزشی، مرتکب تخلفات انضباطی شده بودند.

مطابق مقررات، این حکم پس از تأیید در شورای انضباطی مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قطعی و لازم‌الاجرا خواهد شد.

همچنین اعلام شده که احکام صادرشده صرفاً مربوط به رسیدگی‌های انضباطی دانشگاه است و پرونده افرادی که در جریان ناآرامی‌های اسفندماه اقدام به ایجاد آشوب و اهانت به مقدسات کرده‌اند، از سوی دستگاه قضایی نیز در حال پیگیری است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
0
0
تا خیالتون از f35 راحت شد افتادید به جون مردم؟ امروز دانشجوی معترض فردا دختر بی حجاب پسفردا...
نظرات شما
captcha