تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

هریس: حتی در صورت موافقت کنگره، با جنگ ایران مخالفت می‌کردم

«کامالا هریس» معاون پیشین رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه تصریح کرد که حتی درصورت موافقت کنگره آمریکا با جنگ علیه ایران، هرگز با چنین جنگی موافقت نمی‌کرد.

کاملا هریس و جنگ ایرانرویداد۲۴| کامالا هریس در گفت‌وگویی در پاسخ به این مطلب که رئیس‌جمهور آمریکا بدون مجوز کنگره جنگ علیه ایران را آغاز کرد، بیان داشت: «بذارید این را بگویم که حتی اگر کنگره این جنگ (با ایران) را تایید می‌کرد، من با آن مخالفت می‌کردم؛ چراکه به طور مشخص بیان نشده است که هدف نهایی چیست.»

هریس در ادامه با اشاره به اینکه جنگ ایران یک جنگ انتخابی بوده است، گفت: «دوره زمانه‌ بدی شده است. رئیس‌جمهور ایالات متحده، آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهانش نبودند. او میلیاردها دلار خرج (این جنگ) کرده آن هم بدون اینکه که به مردم داخل آمریکا توجهی نشان بدهد؛ مردمی که دارند بیمه سلامت‌شان را از دست می‌دهند تا سیاست‌هایی پیش برود که باعث می‌شود مالیات ثروتمندترین افراد کاهش پیدا کند.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا تاکید داشت توافقی که ترامپ از آن صحبت می‌کند همان توافقی است که «باراک اوباما» به آن دست یافته بود و خود ترامپ آمریکا را از آن توافق خارج کرده بود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ایران ، کامالا هریس
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha