تاریخ انتشار: ۰۶:۲۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۵
در رویداد۲۴ بخوانید:

تازه‌ترین خبر‌های جنگ| حمله به ۲ پایگاه آمریکایی در اردن | واکنش‌ها به حمله آمریکا به لارک

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۴۶ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین سپاه حمله شب گذشته آمریکا به لارک را تایید کرده است. طی این حمله ۲ نفر به شهادت رسیده و ۲ نفر نیز مجروح شده‌اند.
انفجار

رویداد۲۴| آخرین خبر‌های مربوط به جنگ ایران و آمریکا و تحولات منطقه را اینجا بخوانید:

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۷:۱۳
ادعای سنتکام درباره حمله به لارک

سنتکام در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه اخیر خود اعلام کرده که حملات نیروهای آمریکایی برای جلوگیری از مین‌گذاری سپاه پاسداران در تنگه هرمز «اقدام تجاوزکارانه» است. این ادعا کاملا نادرست است.

به روایت ایرنا؛ این فرماندهی افزود: نیروهای آمریکایی اقدام محدود و دقیقی علیه نیروهای مین‌گذار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که تهدید قریب‌الوقوعی در تنگه هرمز ایجاد می‌کردند، انجام داد. در واقع، ایران این تهدید را ایجاد و ارتش آمریکا آن را حذف کرد تا از دریانوردان غیرنظامی، کشتیرانی تجاری و جریان آزاد تجارت جهانی حفاظت کند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای یکشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: دشمن آمریکایی - صهیونی بار دیگر بر مبنای استیصال خود در حل مشکلات داخلی و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان شد.

این بیانیه افزود: این اقدام توسط فرزندان ایران اسلامی پاسخ داده خواهد شد و تنبیه متجاوز را به دنبال خواهد داشت.

پس از آن، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه دیگری اعلام کرد: زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد.

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۷:۰۶
ترامپ: از حملات ایران همه شوکه شدند، من غافلگیر شدم / ایران به یک «کشور ورشکسته» تبدیل شده است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه کشورش اذعان کرد و گفت که ایرانی‌ها مردمان سرسختی هستند.

ترامپ در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز که بامداد دوشنبه پخش شد، در ادامه اقدامات تنش‌زا و جنگ‌طلبانه خود ادعا کرد، ایران در صورتی که سلاح هسته‌ای داشته و از آن استفاده می‌کرد، ممکن بود که اسرائیل و بخش زیادی از خاورمیانه نابود شده و احتمالا ایالات متحده و اروپا اهداف «بعدی» بودند.

به روایت ایرنا؛ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: فکر می‌کنم که خاورمیانه اساسا از بین رفته بود ، اسرائیل قطعا از بین رفته بود.

وی افزود: حدس می‌زنم که ما یا اروپا یا جای دیگر، بعدی بودیم. اما نه، نباید اجازه داد که آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند و آنها سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.

ترامپ با نادیده گرفتن واقعیات میدانی و ناکامی اقداماتش ادعا کرد که محاصره بنادر ایران و کارزار فشار اقتصادی علیه ایران موفق بوده و ایران به یک «کشور ورشکسته» تبدیل شده است.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از یاوه‌گویی‌های خود گفت که «محاصره باورنکردنی بوده است. ضربات مالی که ما به آنها وارد می‌کنیم» به افول ایران کمک کرده است.

رئیس جمهور همچنین گفت که وقتی تهران در آغاز جنگ شروع به هدف قرار دادن عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، بحرین و کویت کرد، غافلگیر شد، اما ادعا کرد که این حملات حمایت منطقه‌ای ایران را از بین برده است.

وی افزود: همه شوکه شدند. من غافلگیر شدم.

تکرار ادعاهای آمریکا در حالی است که ارتش تروریستی آمریکا ساعاتی پیش حملات تجاوزکارانه جدیدی علیه ایران انجام داد.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای یکشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: دشمن آمریکایی - صهیونی بار دیگر بر مبنای استیصال خود در حل مشکلات داخلی و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان شد.

این بیانیه افزود: این اقدام توسط فرزندان ایران اسلامی پاسخ داده خواهد شد و تنبیه متجاوز را به دنبال خواهد داشت.

پس از آن، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه دیگری اعلام کرد: زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد.

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۵:۴۰
حمله آمریکا به جزیره لارک و کنایه تند نماینده تهران در مجلس

سید مرتضی محمودی نماینده مردم تهران، ری ، شمیرانات و اسلامشهر در توئیتی نوشت: امشب آمریکایی ها یک گام مثبت دیگر برای عمل به توافق با ایران انجام دادند! دو شهید و دو مجروح در حمله به مقرنیروی دریایی سپاه در جزیره لارک!

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۴:۲۶
واکنش توئیتری محمد مرندی خطاب به ترامپ درباره حمله آمریکا به جزیره لارک؛ اشتباه بزرگ!

محمد مرندی در توئیتی در واکنش به حملات ساعتی قبل آمریکا به جزیره لارک نوشت:  رژیم ترامپ اشتباه بزرگی مرتکب شده است.

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۳:۲۰
ادعای اردن درباره رهگیری ۸ موشک

تسنیم: ارتش اردن در بیانیه‌ای ادعا کرد که ۸ موشک را پس از نفوذ به حریم هوایی این کشور رهگیری کرده است.

 
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۲:۱۵
سپاه: زیرساخت‌ها و محل استقرار جنگنده‌ها در ۲ پایگاه آمریکایی اردن را در هم کوبیدیم

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دومین اطلاعیه خود اعلام کرد:

دقایقی پیش رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوز هوایی دشمن آمریکایی - صهیونی به جزیره لارک، در عملیات تنبیه متجاوز در یک عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با رمز یا محمدابن عبدالله(ص) به زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق در اردن با شلیک موشک های بالستیک در هم کوبیدند و خسارات سنگینی به آن وارد کردند.

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۱:۳۴
سخنگوی سپاه: پاسخ تجاوز دشمن تروریست به جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز خواهد بود

سردار حسین محبی سخنگوی سپاه در پیامی گفت: 

تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد.

این اقدام، خطایی راهبردی و مهلک از سوی رژیم ترامپ در جریان جنگ اقتصادی بود؛ خطایی که موازنه را علیه طراحان آن تغییر خواهد داد و هزینه‌های سنگینی در پی خواهد داشت.

دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت.

۱۴۰۵/۰۶/۰۹ - ۰۱:۰۰
اطلاعیه سپاه درباره تجاوز دشمن به لارک

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن بیان اقدام تجاوزکارانه دشمن آمریکایی - صهیونی بر مبنای استیصال در حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان تاکید کرد: ️این اقدام توسط فرزندان ایران اسلامی پاسخ داده خواهد شد و تنبیه متجاوز را به دنبال خواهد داشت.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انا من المجرمین منتقمون

دشمن آمریکایی - صهیونی بار دیگر بر مبنای استیصال خود در حل مشکلات داخلی و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان شد.

️این اقدام توسط فرزندان ایران اسلامی پاسخ داده خواهد شد و تنبیه متجاوز را به دنبال خواهد داشت.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha