تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۹

سمبوسه جنوبی خوشمزه با دستور تهیه خاص

“سمبوسه جنوبی” نیاز دارد که با رعایت چند اصول حرفه‌ای و خوشمزه تبدیل به یک وعده غذایی شود که بتوان از آن حسابی لذت برد.

سمبوسه جنوبی

رویداد۲۴ مواد لازم برای سمبوسه جنوبی:

نان لواش برش خورده: ۱۲ تکه
گوشت چرخ شده: ۳۰۰ گرم
پیاز درشت: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده: ۲ حبه
تخم گشنیز نیم کوب: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: "فلافل در آبادان" با این دستور تهیه می‌شود


دستور پخت سمبوسه جنوبی:

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

سپس گوشت چرخ شده را به همراه کمی دارچین به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه را با سیر، جعفری خرد شده و سایر ادویه‌ها به گوشت اضافه کنید و با بقیه مواد کمی سرخ کنید.

مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

در مرحله بعد نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش دهید اگر نان‌ها خشک هستند مقدار خیلی خیلی کم آب روی آن‌ها اسپری کنید و بعد در نایلون قرار دهید تا نان‌ها نرم شوند.

سپس در گوشه بالایی نان‌های برش خورده مقداری از مواد گوشتی خنک شده را بریزید و با زاویه ۹۰ درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث دربیاید.

قبل از پیچیدن آخرین لایه نان مقداری تخم مرغ زده شده را با برس روی نان بمالید تا باعث چسبندگی شود.

نان‌ها را حتی میتوانید به شکل قیف درآورید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید.

قابلمه‌ای متوسط انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید در حدی که سمبوسه‌ها داخل آن غوطه ور شوند. وقتی روغن کاملا داغ شد، سمبوسه‌ها را به اندازه گنجایش ظرف داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. برای خوشرنگ‌تر شدن پوسته نان می‌توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.

سمبوسه‌های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی را جذب کند و در کنار سس کچاپ میل کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما
پیشخوان