تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۹

طرز تهیه خوشمزه‌ترین زیتون پرورده گیلانی

زیتون پرورده اصل گیلانی طرز تهیه پیچیده‌ای ندارد که بخواهیم از خیر این خوشمزه‌ی بی نظیر بگذریم.

 زیتون پرورده گیلانی

رویداد۲۴ گیلانی‌ها استاد انواع غذا‌های خوشمزه و محصولات مرغوب هستند و از این رو برای درست کردن زیتون پرورده اصل سراغ این قومیت محبوب رفته ایم که با دستور پخت ویژه آن‌ها به درست کردن این نوع زیتون بپردازیم.

مواد لازم برای زیتون پرورده گیلانی

زیتون بدون هسته: ۵۰۰ گرم
گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم (کمی درشت‌تر آسیاب کنید تا زیر دندان حس شود)
سیر: ۲ حبه یا پودر سیر
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق
آب انار: ۲ قاشق
ماست خامه‌ای: ۱ قاشق غذا خوری در صورت دلخواه
روغن زیتون بدون بو: یک قاشق غذاخوری
سبزی معطر یا دلار گیلانی: به مقدار لازم
نمک، گلپر، فلفل: به مقدار لازم
انار دون شده: برای تزیین
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خیارشور (+ نکات کلیدی)


مراحل طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

برای تهیه این زیتون خوشمزه باید همه مواد گفته شده را با اندازه‌های دقیق، داخل کاسه‌ای گود بریزید و هم بزنید.

سپس زیتون پروده آماده شده را یکی دو ساعتی در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

سعی کنید ماست خامه‌ای را حذف نکنید، چون علاوه بر طعم بی نظیرش باعث قوام بهتر زیتون پرورده میشود.
سرو زیتون پرورده بعد از پخت
در هنگام سرو هم انار دون شده را روی زیتون پرورده خود بریزید و سرو کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما
پیشخوان