تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴

بررسی لایحه سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه در مجوز رهبری برای بررسی این لوایح قید و محدودیت زمانی وجود ندارد، عنوان کرد: بررسی لایحه CFT مجدداً در دستور کار صحن مجمع قرار گرفته است.

بررسی لایحه سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت

رویداد۲۴| سید محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برگزاری سومین جلسه بررسی لایحه CFT در مجمع، گفت: در دولت جدید آقای دکتر پزشکیان مکاتبه‌ای با مقام معظم رهبری داشتند و درخواست کردند که لوایح پالرمو و CFT مجدداً در مجمع تشخیص بررسی شود.

وی ادامه داد: رهبری انقلاب هم با توجه به روی کارآمدن دولت جدید و درخواست رئیس جمهور، موافقت کردند که این لوایح مجدداً در مجمع تشخیص بررسی شود.

دهنوی اظهار داشت: پس از تصویب لایحه پالرمو در مجمع، در تاریخ ۷ خرداد بررسی لایحه CFT در دستور کار صحن مجمع تشخیص قرار گرفت، اما به دلیل وقوع جنگ تحمیلی اخیر، بررسی این لایحه به تعویق افتاد.

منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: لایحه CFT
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما