تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

عامل اصلی قتل حمیدرضا رجب‌زاده دستگیر شد

سخنگو و معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا از دستگیری نفر اصلی دخیل در حادثه قتل حمیدرضا رجب‌زاده خبر داد.
قوه قضائیه: چهار متهم قتل حمیدرضا رجب‌زاده، مداح دستگیر شدند

رویداد۲۴| سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگو و معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا، در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده حادثه قتل حمیدرضا رجب‌زاده اظهار کرد: نفر اصلی دخیل در این حادثه دستگیر شده است.

وی افزود: اقدامات انتظامی و اطلاعاتی برای بررسی ابعاد مختلف این حادثه در حال انجام است و جزئیات بیشتر پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام خواهد شد.

سخنگوی فراجا پیش از این نیز با تاکید بر تداوم اقدامات پلیس در حوزه‌های مختلف، از جمله رسیدگی به پرونده‌های مهم و تأمین امنیت مردم، بر پیگیری موضوعات و حوادث مورد توجه افکار عمومی تاکید کرده بود.

منتظرالمهدی همچنین در این نشست با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی کارکنان فراجا در جریان جنگ اخیر گفت: خدمات انتظامی در حوزه‌های مختلف متوقف نشد و کارکنان پلیس با وجود شرایط دشوار به وظایف خود ادامه دادند.

وی با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در این دوره با جدیت دنبال شد و تلاش شد اخبار و اطلاعات مورد نیاز مردم در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.

چند روز پیش ویدیویی از پیکر آسیب‌دیدۀ این فرد (حمیدرضا رجب زاده) که از ۱۵ روز پیش ناپدید شده در یک کانال ضدانقلاب منتشر و در فضای مجازی دست‌به‌دست شد، بررسی‌های اوسینت نشان می‌دهد بیشتر ادعا‌های قبلی این کانال ضدانقلاب تازه‌تاسیس که تصاویر مقتول را منتشر کرده نادرست بوده و با هدف دستاوردسازی دروغین و جذب فالور مطرح شده است. برای مثال این کانال پیش‌از این تصاویر قدیمی اقدامات گروهک منافقین را به نام خود منتشر کرده بود.

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha