تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۵

صالح حردانی از استقلال اخراج شد

سهراب بختیاری‌زاده در نشست خبری پیش از بازی با آلومینیوم اراک اعلام خواهد کرد که دیگر نیازی به صالح حردانی ندارد و این مدافع از تیم استقلال کنار گذاشته شده است.
حردانی علیه مربی استقلال

رویداد۲۴| در ساعات گذشته خبرهایی درباره ادامه نداشتن همکاری کادر فنی استقلال با صالح حردانی منتشر شده بود، اما سرمربی آبی‌ها امروز در نشست خبری اراک به این گمانه‌زنی‌ها پایان خواهد داد. بختیاری‌زاده با اعلام صریح موضع خود، تأیید می‌کند که حردانی جایی در برنامه‌های استقلال نخواهد داشت.

این تصمیم پس از اتفاقات رخ‌داده در شهرآورد گرفته شده است. حواشی مربوط به دربی، از جمله بحث‌های شکل‌گرفته در جریان بازی و اتفاقات پس از مسابقه در رختکن، باعث شد بختیاری‌زاده موضوع را از یک تذکر ساده فراتر بداند و تصمیمی انضباطی درباره کاپیتان دوم تیمش بگیرد.

2533179
حردانی در پنج هفته ابتدایی فصل یکی از بازیکنان اصلی استقلال بود و در غیاب روزبه چشمی، بازوبند کاپیتانی را در چند مسابقه بر بازو بست. کنار گذاشتن چنین بازیکنی، آن هم در میانه فصل و پیش از بازی مهم با آلومینیوم، مهم‌ترین تصمیم بختیاری‌زاده از زمان حضورش روی نیمکت استقلال محسوب می‌شود.

اهمیت این تصمیم زمانی بیشتر دیده می‌شود که استقلال با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته و محدودیت در فهرست بازیکنانش روبه‌رو است. بختیاری‌زاده با وجود کمبود مهره، ترجیح داده نظم و چارچوب‌های مورد نظرش را در اولویت بگذارد و از بازیکنی که در هفته‌های گذشته یکی از عناصر ثابت تیمش بود، عبور کند.

استقلال فردا در اراک مقابل آلومینیوم به میدان می‌رود و سامان تورانیان جانشین حردانی در سمت راست خط دفاعی خواهد بود. آبی‌ها باید در شرایطی به دنبال بازگشت به مسیر پیروزی باشند که یکی از بازیکنان باتجربه و تأثیرگذار شروع فصل خود را در اختیار ندارند.

منبع: ورزش سه
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha