تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۵

ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود

مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب در پیام خود تاکید کرده است: رزمندگان ما تا به زیر کشیدن ترامپ جنایتکار و نتانیاهوی خونخوار از اریکه قدرت، تنگه هرمز را نخواهند گشود و این اولین مرحله انتقام ملت ایران است.

محمدباقر ذوالقدررویداد۲۴|  مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب در پیامی تاکید کرد: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود و این اولین مرحله انتقام ملت ایران است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پیام محمدباقر ذوالقدر مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب به مناسبت حضور مردم در خیابان‌ها آمده است: ۲۰۰ شبانه روز ایستادگی و پایداری ملتی که پنجاه سال پنجه در پنجه استکبار افکنده و از موجودیت، هویت، استقلال و آرمان‌های خود دفاع کرده است، کابوس دشمنانی است که آمده بودند این ملت را سه روزه شکست دهند، زهی خیال باطل!

در ادامه این پیام آمده است: این ملت اراده کرده است شاخ دشمن متجاوز را بشکند و کمر مستکبران را به خاک بمالد و دست جهانخواران نفت‌خوار را برای همیشه از تجاوز به این خاک پاک قطع کند و انتقام خون رهبر شهید، کودکان میناب، نوجوانان لامرد، سربازان بمپور و دریادلان ناو دنا و هزاران شهید مظلوم خود را از آن‌ها بستاند.

مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب در پیام خود تاکید کرده است: رزمندگان ما تا به زیر کشیدن ترامپ جنایتکار و نتانیاهوی خونخوار از اریکه قدرت، تنگه هرمز را نخواهند گشود و این اولین مرحله انتقام ملت ایران است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ذوالقدر
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha